Glimrende 8,4
basert på 1718 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1718 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter

Choon fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Water Pressure
water pressure is low at 12th floor. The bath gel is diluted with water
Skrevet 03 august 2016

Paul fra Australia
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i juli 2016
Regent hotel
A great hotel experience like always. It feels like home. Will always keep going back.
Skrevet 03 august 2016

Yanguo fra Kina
Reiste alene
Superior rom
Opphold på én natt i april 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Skrevet 21 juli 2016

Melissa fra Malaysia
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Skrevet 13 juli 2016

Sadeq fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i juni 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Skrevet 29 juni 2016

Andrew fra Storbritannia
Reiste alene
Superior rom
Opphold på 4 netter i juni 2016
Good hotel
..
Skrevet 25 juni 2016

Josephine fra Singapore
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i juni 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Skrevet 20 juni 2016

Monique fra Indonesia
Familie med eldre barn
Superior rom
Opphold på én natt i juni 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Skrevet 19 juni 2016

Bambang fra Indonesia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i juni 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Skrevet 19 juni 2016

Leonard fra Thailand
Forretningsreisende
Spesialtilbud oppgradering -Rom Deluxe til Rom Regent Club Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Skrevet 13 juni 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: