2015
Veldig bra 8,0
basert på 767 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 767 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 7,9
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Cheng fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
short stay !
a bit run down all room and facility !
Skrevet 30 august 2016

Charisma fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Club med byutsikt
Opphold på én natt i august 2016
Comfort and Attention
Very attentive staff; great selection of food
Skrevet 22 august 2016

Helena fra Australia
Familie med store barn
Deluxe med utsikt mot bukten
Opphold på 3 netter i august 2016
Family holiday
Everything great here. Got upgraded for a small fee. View fantastic. Staff very helpful. Good security.
Skrevet 14 august 2016

Soon fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Great service
They all frontline and backend staff been very supportive and help in one way or another. Thanks for making my stay in Metro Manila wonderful.
Skrevet 10 august 2016

Soon fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Excellent stay
Dear all at Hotel Jen, You guys been wonderful to me and my guests during our stay since last Friday to yesterday morning. Best regards Lionel
Skrevet 10 august 2016

Ramon fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Great stay
It was the first time I used this hotel. Being someone particular with hotel comfort, this is a great place to stay in again
Skrevet 01 august 2016

Manoj fra Sri Lanka
Forretningsreisende
Club med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Very good
Good location, and easy to get in and out of. Very good breakfast, great view & facilities at the club lounge. Well trained staff. Most likely my new location in Manila!
Skrevet 29 juli 2016

R fra USA
Par
Deluxe med utsikt mot bukten
Opphold på én natt i juli 2016
One night in Manila in transit
Decent hotel
Skrevet 21 juli 2016

Todd fra USA
Par
Deluxe bay rom med utsikt mot bukt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Hotel Jen is awful
The hotel picture on any hotel site is not same in person this hotel is musty, dirty I wouldn't recommend this hotel. It's amazing that this hotel rated 4star it's should been 1or 2 star only I hate this hotel..
Skrevet 17 juli 2016

Jeanne fra USA
Småbarnsfamilie
Club med byutsikt
Opphold på 5 netter i juni 2016
Good for family. Great food options.
Great hotel. Food selection at breakfast was great. We were in the club level and the staff was friendly and accommodating. The pool and the gym were not updated, it would have been an excellent rating.
Skrevet 06 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: