Veldig bra 7,6
basert på 5153 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5153 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,2
Sorter etter

Liang fra Malaysia
Par
Twin rom
Opphold på én natt i september 2016
Convenient
Convenient location
Skrevet 22 september 2016

Martin fra Australia
Par
Dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2016
Marty
Shame the English breakfast downstairs is no where as good as it was when the Tune hotel 2013.
Skrevet 21 september 2016

Grahame fra Australia
Reiste alene
Dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
Good location and value
If you are a single traveller and want a good clean, safe hotel in Makati then this is the best place to stay. Very clean rooms, good shower but suggest you take your own soap, the soap dispensers don't always work. Guest friendly, but very strict in guest ID.
Skrevet 21 september 2016

Jenna fra Filippinene
Reiste alene
Dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
Hotel is okay except the location
3/5
Skrevet 21 september 2016

Bryan fra Malaysia
Gruppe
Twin rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Satisfy
Overall a good experience
Skrevet 20 september 2016

Ronald fra USA
Reiste alene
Dobbeltrom
Opphold på én natt i september 2016
Good value for the money. Very good Budget Hotel.
Hotel is very hard to find. Rooms are small but bed and pillows are very comfortable. Good hot shower
Skrevet 20 september 2016

Azmi fra Malaysia
Reiste alene
Dobbeltrom
Opphold på 3 netter i september 2016
Affordable stay at a central location
red planet hotels all around the world have always been at the same standard in terms of affordability, location and cleanliness. really happy with the hotels.
Skrevet 20 september 2016

Anna fra Filippinene
Par
Dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
okay overall
room was clean, good service
Skrevet 20 september 2016

Liang fra Malaysia
Par
Dobbeltrom
Opphold på 2 netter i september 2016
Conveniently located in Makati area....
Conveniently located in Makati area.... Pros ....cheap,clean and convenient Cons....small room, charge for Luggage storage even for room guest
Skrevet 19 september 2016

Adam fra Australia
Reiste alene
Dobbeltrom
Opphold på én natt i september 2016
Clean and comfortable
Only stayed here for one night, but the staff were very helpful, the room was clean and the bed was very comfortable
Skrevet 19 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: