Hyggelig 6,9
basert på 4107 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 4107 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 7,7
  • Romkomfort/standard 6,8
  • Ansattes arbeid 7,2
  • Valuta for pengene 6,7
  • Mat/middag 5,6
Sorter etter

Marlinda fra Indonesia
Reiste alene
Superior double
Opphold på én natt i oktober 2015
good location and value for money
good location and value for money
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jared fra USA
Forretningsreisende
Superior double
Opphold på 30 netter i august 2016
Nice place
Pros; Nice pool area with showers. Staff was very helpful and courteous. Cons: Only one washer and dryer for laundry. Construction outside was loud at times till almost 8pm.
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

christine fra Singapore
Par
Superior double
Opphold på 2 netter i august 2016
Pleasant stay
Location: was very near to bras basah mrt and walkable to The Cathay, thus able to catch late night movies Room: the decoration and facilities seemed new but a little too small and squeezy for big luggages. Quite different from the wide-angled pictures taken. but if planning to just rest for the night it will do just fine. Breakfast: variety of breakfast choice given and was a little different day to day. the basics were provided so no complaints(: Checking in and out was efficient and smooth with friendly and approachable staffs pleasant hotel but i doubt i will come back again for staycation
Skrevet 20 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

WEIJUNG fra Taiwan
Forretningsreisende
Superior double
Opphold på 2 netter i august 2016
nothing but location
First taste of hotel in this area. Location is good, food court and MRT cc line is nearby. However, Bencoolen street is under construction, I could not enjoy the vicinty.
Skrevet 20 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Manu fra Australia
Småbarnsfamilie
Superior double
Opphold på 3 netter i september 2016
Great location
Excellent location, services also great. The only down side is room size is small and construction makes little noisy but hopefully get better next year since the road work should complete by next year.
Skrevet 20 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Prashanth fra India
Forretningsreisende
Superior double
Opphold på 7 netter i september 2016
Located near shopping area
Located in busy shopping area. Many option for food
Skrevet 20 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Arief fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Trippel
Opphold på én natt i august 2016
Nice hotel
Great hotel.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Erica fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Trippel
Opphold på én natt i august 2016
it was okay
near food selection & close to train station
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sharin fra Singapore
Par
Superior double
Opphold på 2 netter i august 2016
bad location due to construction aroud that area
very hard to find if you are taking a cab.
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alvin fra Malaysia
Par
Superior twin rom
Opphold på én natt i september 2016
Good
Goof
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: