Veldig bra 8,0
basert på 1272 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1272 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,5
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Ma fra Filippinene
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 2 netter i desember 2015
great place , awesome staff, amazing services!
corteous smiling staff, clean/neat room & linens, big comfy dining with delicious breakfast
I spent 2 nights (my second time to be in this place) and yes, I got the best services - nice to see smiling faces from almost all of the staff, very approachable! great room with clean linens but I guess a need to change the window type aircon (a bit noisy) minimal problem. Love it having a free shuttle to/from Ayala mall and it didn't take so long for them to pick you up, great service! Ummm..yes I love their breakfast!!! A pity I wasn't able to have more time to take a dip in the pool..sigh.. next time am sure I would!!!
Skrevet 17 desember 2015

Sergio fra Australia
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på én natt i desember 2015
Accomodation
Near new, close to most of the shop&restaurant, quiet
Fair
Skrevet 15 desember 2015

Craig fra New Zealand
Reiste alene
Standard
Opphold på 4 netter i desember 2015
Great hotel
Staff very friendly great location very welcome there
Perfect
Skrevet 13 desember 2015

Katrina fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i desember 2015
👍🏼👍🏼👍🏼 value for money
Good location, friendly staff
Great stay
Skrevet 12 desember 2015

Joshua fra USA
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i desember 2015
Terrific
People,customer service and location
Very good
Skrevet 10 desember 2015

Angelica fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 2 netter i november 2015
3rd Stay at WellCome
location, staff, clean room
Skrevet 09 desember 2015

Jady fra Singapore
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i november 2015
Value for money
Good location
Good location. Staff was friendly. Second time staying here. Will stay again.
Skrevet 06 desember 2015

Martin fra Tyskland
Par
Standard
Opphold på én natt i oktober 2015
nice confortable rooms with delicious breakfast
the small swimmingpool gives u a good relaxing after a hard day. The comfortable room woth a small balkony and with saftybox and fridge and flat tv leg u feel at home.
I enjoyed it very much becz after an workout in the gym i swam a round in the pool. Looked down to the near Ayala Mall... showered in the nice bathroom. Relaxed in the comfortable bed. The flatscreen is nice2. The staff is friebdly and the rooms are clean
Skrevet 04 desember 2015

Zachary fra USA
Par
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2015
Reasonable alternative to Quest or Parklane
bed comfort, little pool, brunch
I usually stay at Quest or Parklane but Wellcome hotel was about 25% cheaper and it was a reasonable alternative for a night, but it's a bit further from Ayala shopping center. Luckily there is a shuttle to/from the mall.
Skrevet 29 november 2015

Olga fra Canada
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i november 2015
Pool with a view.
Breakfast, pool, shower
Skrevet 24 november 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: