Veldig bra 8,0
basert på 1272 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1272 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Bernice fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på én natt i juli 2015
Wellcome cebu
The king size bed and the shower
Good
Skrevet 06 juli 2015

joseph fra Filippinene
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2015
Great hotel service goin to ayala mall
Buffet breakfast was great. Nice hotel staff.
Was satisfied with this hotel. Be back soon.
Skrevet 04 juli 2015

Paul fra USA
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 6 netter i mars 2015
Great value for money
Great staff, great location close to Ayala Mall...good value for money
A nice place to stay....staff are friendly and helpful....good breakfast on the balcony
Skrevet 02 juli 2015

Madeleine fra Tyskland
Par
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2015
Perfect stay
breakfast, staff, location
Great hotel, nicely decorated just a few steps away from the Ayala Mall in Cebu. The staff is very nice and breakfast is good (Filipino and Continental Breakfast). Had a good time!
Skrevet 01 juli 2015

jian fra Kina
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 3 netter i juni 2015
Dirty Bed Sheet with Blood Mark Cover!!!
recepitiant, breakfast, taxi dirver knows it
very bad experience! Maybe didn't tip the house keeper, they give us a dirty broken bed sheet with a blood mark cover!!!very bad night and disgusting!!! also the size of swimming pool gives the feel is just cheating for cusotmer that they got a pool!
Skrevet 28 juni 2015

Emilyn fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 3 netter i juni 2015
Relax Trip
Friendly Staffs, rooms are clean
It was a good vacation. Relaxing. Thereare some few things that need improvement: 1) TV cable connections not so good 2) pool needs to make it more attractive 3) should change/improve the mini gym equipments, it's rusty & unsafe to use
Skrevet 28 juni 2015

APOLINAR fra Filippinene
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2015
comfortable hotel
accessible, affordable & accommodating
was fine and satisfied with the services
Skrevet 24 juni 2015

Ananth fra India
Reiste alene
Standard
Opphold på 4 netter i juni 2015
Decent Hotel
Staff, Location and okay value for money
The stay was fine except the air conditioning wasn't good. The effect was felt only if one slept directly in front of the ac. Otherwise everything else was fine. The staff were very good and friendly.
Skrevet 19 juni 2015

Angelica fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på én natt i juni 2015
Your Go-to Hotel in Cebu
Room comfort, value for money, free shuttle service
It was our first trip to Cebu and we are very glad we stayed at WellCome Hotel. We will be back for sure!
Skrevet 16 juni 2015

Ma. fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2015
great stay
best hotel staff
excellent stay
Skrevet 16 juni 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: