Veldig bra 8,0
basert på 1270 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1270 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Adeline fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på én natt i desember 2013
it was okey
the bed was big and comfortable, there food was great and there staff were super nice and accommodating
our stay was great there rooms was not so big, they have a very comfortable bed, at breakfast there food was great and the staff accomadates you well. did not expect there pool was so small i was expecting it much bigger because of the pictures they had on the gallery.
Skrevet 19 januar 2015

Eliza fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 3 netter i januar 2015
Worth the Money
breakfast buffet, friendly staff, clean rooms
Skrevet 17 januar 2015

Lowellito fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i desember 2014
You'll feel the warm welcome in Wellcome Hotel!
Staff, Location, Room
I commend the front desk officers who were very considerate to us and allowed us to check-in ahead of the hotel policy for check-in. I really appreciated it. 2 thumbs up for you!
Skrevet 14 januar 2015

Hercules fra Canada
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i april 2014
convenience and good location
location, helpful staff
hotel staff were very accommodating and helpful, specially the bellboys. Room was big and clean
Skrevet 14 januar 2015

Antoniette fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2014
Nice Stay
Big beds, clean room
the hotel was nice. the staff were also polite and helpful.
Skrevet 13 januar 2015

JOAN fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2015
Nice location. Value for money
Nice location, value for money, clean rooms
Skrevet 12 januar 2015

Alan fra Australia
Par
Standard
Opphold på 5 netter i desember 2014
wellcome hotel cebu - new year 2015
1. very good and friendly staff. 2. adequate breakfast choices. 3. good location.
We enjoyed our brief stay and have booked a further stay later this month and into early February. We look forward to seeing you all again soon.
Skrevet 06 januar 2015

SHIN fra Sør-Korea
Reiste alene
Standard
Opphold på 8 netter i desember 2014
right for pay
clean, comfortable, staff
in varioust sight, it is good for stay at that price
Skrevet 06 januar 2015

Michael fra Filippinene
Familie med store barn
Premier suite
Opphold på 2 netter i desember 2014
Best value hotel friendly staff
Price, location, staff
Convenient and relaxing
Skrevet 06 januar 2015

Adrian fra Singapore
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i desember 2014
Good location but not worth the price
Location to Ayala Mall, taxi drivers know the location and just beside a massage place
The wifi in the room was good but frankly, Tune Hotel is cheaper and offers equally decent rooms plus also centrally located.
Skrevet 04 januar 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: