Veldig bra 8,0
basert på 1272 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1272 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Jonessa fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 4 netter i mai 2016
Nice location, but need to upgrade the sheets and towels
The towels and bed sheets are old and need to be replaced. Front desk staff are nice and accommodating.
Skrevet 05 juni 2016

Maureen fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Good location and nice rooms
Stayed with my 10 year old daughter and though the pool was quite small, still she enjoyed the dip...location was good as it was close to Ayala Mall and the hotel has a free shuttle going to Ayala...room was spacious...we loved the breakfast buffet...would recommend it to friends and relatives visiting Cebu :-)...front desk staff were helpful and warm
Skrevet 03 juni 2016

Fizz fra Malaysia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Near Shopping Mall
Good
Skrevet 31 mai 2016

Jabe fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe trippelrom
Opphold på én natt i mai 2016
Quite Satisfying
Their bathroom did not have any rugs and the floor got muddy.
Skrevet 31 mai 2016

Joseph fra Australia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i mai 2016
Well located
First time I have stayed there but would return as a guest
Skrevet 30 mai 2016

Diane fra Filippinene
Gruppe
Deluxe trippelrom
Opphold på én natt i mai 2016
Two Thumbs Up!
The staff are accommodating.. The rooms were clean and they also have free shuttle service (w/ free pick-up) to/from Ayala Mall..
Skrevet 24 mai 2016

Martin fra Tyskland
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Supernice relaxing at Welcome Hitel
The friendly staff at the frontdesk gave us an nice room. Balkony, safetybox, minibar and big bed in big room. flat tx and so on. we enjoyed the stay becz breakfast was delicious and the pool with gym helped me to feel complete. Very near to Ayala center
Skrevet 21 mai 2016

I fra Taiwan
Reiste alene
Studio
Opphold på én natt i mai 2016
The hotel is over rated
We are excited to check in this hotel since the review rate is pretty high but turned out its a big disappointment. The room is so dark with bad soundproof wall and broken A/C
Skrevet 18 mai 2016

Paul fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Good budget hotel
Staff are hospitable and friendly. They gave us free upgrade during our stay. Breakfast is excellent. Only concern is the elevator is too small.
Skrevet 17 mai 2016

Xueting fra Canada
Reiste alene
Deluxe trippelrom
Opphold på én natt i april 2016
not worse the price
stuff is not very nice,everthing are expensive
Skrevet 17 mai 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: