Veldig bra 8,0
basert på 1269 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1269 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Catherine fra Filippinene
Gruppe
Deluxe
Opphold på 3 netter i januar 2016
Worth It
IU like the location, the service by the staff and the room
It is a walking distance to Ayala Mall with free shuttle service. The room was great as well as the beds. The weekend breakfast was good with free live music. Although more variety will be appreciated.For it's worth and value will stay again in this hotel.
Skrevet 17 januar 2016

Kenneth fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 5 netter i januar 2016
great location
location, safety and cleanliness
Had some issue with the aircon vents which were addressed after a follow up.
Skrevet 16 januar 2016

William fra USA
Småbarnsfamilie
Premier suite
Opphold på 3 netter i januar 2016
Attentive staff, good service
location, friendly staff, roof top lounge
I had a special request to have a floral arrangement prepared in the room for my wife's arrival before me. I asked that they keep the cost no more then 1600 pesos. They did an excellent job with rose pedals leading the way from the room entrance to the bed with a very special display. The rest of our stay was average, but all room requests were fulfilled in a prompt and accurate manner. The front desk service was exceptional and all smiles. They have a roof top lounge that appears to be fairly new. Think they have beer specials and live music on certain evenings. Pool was under maintenance. Overall, a pleasant stay.
Skrevet 14 januar 2016

Hin fra Hongkong
Reiste alene
Standard
Opphold på 5 netter i juni 2014
Convenient
Location, staff, service
It's a good place to stay if you want to reach the shopping mall with 5 min walking. So far so good.
Skrevet 10 januar 2016

sandra fra Nederland
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i januar 2016
Very disapointing
Swimmingpool water was not clean so no swimming, room was not cleaned 1 day, a lig of noise in the room to building site across the road, being called awake at 5 in the morning for no reason: overall not a hotel to recommend
Skrevet 09 januar 2016

HSINFENG fra Taiwan
Par
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2016
Near Ayala
Location, breakfast
Skrevet 07 januar 2016

Peter fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i desember 2015
Poor effort. Pictures on Internet were Photoshop.
Location
They tried very hard to empress travelers but have a way to go Keep trying you will get there
Skrevet 07 januar 2016

Bruce fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på én natt i januar 2016
Great Accommodation
Convenient, Cheap and Clean
Skrevet 04 januar 2016

Aira fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 2 netter i desember 2015
It was ok
Staffs are well trained
It was ok. Beddings and towels need to change looks overused
Skrevet 31 desember 2015

mani fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 3 netter i desember 2015
Pleasant stay
Location
Safe and pleasant
Skrevet 30 desember 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: