2015
Glimrende 8,1
basert på 220 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 220 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Service 8,4
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter

Mark fra Australia
Småbarnsfamilie
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 5 netter i oktober 2015
Beautiful accommodation on a beautiful island
Location, modern room, views
We had a fantastic stay. We stayed in a Coral Sea View room and the views were absolutely amazing. This was our second stay here and we will be back for sure, love this hotel.
Skrevet 14 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

peera fra Thailand
Par
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Good location with nice and comfortable room
Location, room,service
Skrevet 12 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Shijun fra Thailand
Par
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 3 netter i juni 2015
good
swimming beach cooking
Skrevet 22 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Katica fra Australia
Gruppe
Garden rom med hageutsikt - 1-2 netter
Opphold på 3 netter i september 2015
McCudden/ Holder wedding stay
staff were very helpful, rooms were clean, close to everything.
Our stay was very comfortable, staff were very helpful except for one woman who would not answer the phone. Called 3 times in an hour and she still did not answer phone. I guess the back room was more interesting. When here shift finished, the gentleman with his broken arm was on and he was most helpful. told him about problems I was having with previous woman staff member.
Skrevet 17 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Mrs fra Thailand
Par
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 3 netter i august 2015
Whitsunday apartments didn't disappoint
Location, views, friendly staff
Skrevet 07 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

dagyum fra Sør-Korea
Familie med store barn
Deluxe med utsikt til korallhavet - 1-2 netter
Opphold på 3 netter i august 2015
convenience was good .
view.
it was good overall, but next time, not this apartment.
Skrevet 04 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

CHEN fra Kina
Gruppe
Garden rom med hageutsikt - 1-2 netter
Opphold på 4 netter i september 2013
Very good
Location, service, staff
Skrevet 20 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Mrs fra Thailand
Småbarnsfamilie
Deluxe med utsikt til korallhavet - 1-2 netter
Opphold på 4 netter i august 2015
Great Stay
Location, price and customer service
We enjoyed our stay. The apartments are in a great location, the staff were very friendly and helpful. The floor was a little sandy, the cot used for my son a little shabby and the shower was super high pressure (not great for a 4 month old when there's no bath available) but other than that everything else was great! Rooms are fairly modern and a great size. Would stay again.
Skrevet 13 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Janette fra Thailand
Par
Deluxe med utsikt til korallhavet - 1-2 netter
Opphold på 5 netter i juli 2015
f
1. Very happy, polite and helpul staff (from the front desk to the room cleaners). 2. View from upper floors. 3. A pickup/drop off point for the island free buses
Comfortable room, perhaps a bit dated. Weather could have been better so as to enjoy the deluxe room views
Skrevet 27 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

qixia fra Kina
Småbarnsfamilie
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 4 netter i juli 2015
111
111
111
Skrevet 20 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: