2015
Glimrende 8,1
basert på 220 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 220 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,4
Sorter etter

Dwayne fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom med sjøutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
No Internet, No Dishwasher - Annoying
As per all accommodation that faces Cats Eye Beach it has amazing views. The rooms are very spacious, complete with kitchen & cooking utensils. Sadley what lets this hotels down from others is that there's no wifi in the rooms & no dishwasher and if you don't wash your dishes you get a $60 fee which is very annoying while on holidays, the hotel doesn't have any dining facilities or breakfast facilities, finally the staff weren't that friendly either.. Consider elsewhere..
Skrevet 21 juni 2016

Shay fra Australia
Gruppe
Deluxe med utsikt til korallhavet - 1-2 netter
Opphold på 3 netter i juni 2016
Great service and very happy overall
We stayed for 3 nights. Not only were the staff also super friendly but went above and beyond and always delivered quickly. Would happily stay again :) Great location and easy to get places.
Skrevet 20 juni 2016

hollie fra Kina
Småbarnsfamilie
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på én natt i juni 2016
It's really worth the money.
Enjoy the stay!
Skrevet 17 juni 2016

CLAIRE fra Thailand
Reiste alene
Deluxe med utsikt til korallhavet - 1-2 netter
Opphold på 3 netter i mai 2016
great accommodation and location!
highly recommend
Skrevet 30 mai 2016

SHARON fra Australia
Par
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 7 netter i mai 2016
Fantastic!!!
What a wonderful week we had staying here. The rooms have been refurbished, the staff are just wonderful.... could not want more from a holiday
Skrevet 26 mai 2016

Chris fra Australia
Par
Garden rom med hageutsikt - 1-2 netter
Opphold på 7 netter i mai 2016
Hamilton Island Bliss
Great stay. Friendly and very helpful staff. Lovely views. Would definitely recommend this place. Pool, spa, and beach. Right at your door.
Skrevet 23 mai 2016

Edwin fra Filippinene
Familie med store barn
Garden rom med hageutsikt - 1-2 netter
Opphold på 2 netter i april 2016
Fantastic Accomodation
Very comfortable and spacious rooms,complete with cooking utensils. Perfect location, it's 5 minutes from Hamilton Island airport. They have free shuttles that take guests to and from the airport, restaurants, & shops. Very courteous front desk service.
Skrevet 04 mai 2016

Ana-Maria fra Thailand
Par
Deluxe med utsikt til korallhavet - 1-2 netter
Opphold på 4 netter i april 2016
Sound accommodation
Although the accommodation was barable, there are a few things that management may like to take into consideration. The walls were very thin and we could hear our neighbours talking - both upstairs and beside us. The cabinet handles in the kitchen were greasy and dirty. The bottom shelf of the fridge door (for bottles) was non-existent. The pillows were flat and stank - should be replaced.
Skrevet 01 mai 2016

Edwin fra Filippinene
Familie med store barn
Garden rom med hageutsikt - 1-2 netter
Opphold på én natt i april 2016
Clean, spacious rooms with living room & kitchen
The room accomodation was excellent. The only thing missing is that there's no wifi in the rooms.
Skrevet 29 april 2016

Anthony fra Australia
Par
Sjøutsikt 1-2 netter
Opphold på 2 netter i april 2016
Long weekend @ HI
Clean & spacious rooms
Skrevet 26 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: