Bra 7,3
basert på 147 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 147 anmeldelser
  • Renslighet 6,8
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Service 7,4
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,2
Sorter etter

YEONSEONG fra Sør-Korea
Par
Studio havrom
Opphold på 3 netter i november 2015
Lovely place
view staff balcony
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Skrevet 18 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

YEONSEONG fra Sør-Korea
Gruppe
Studio havrom
Opphold på 3 netter i november 2015
Incredible view, great location
great ocean view price friendly staff
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Skrevet 08 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Annie fra Storbritannia
Par
1 soverom
Opphold på 4 netter i desember 2015
Excellent
Location, staff friendliness, facilities
Excellent
Skrevet 25 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Nic fra Australia
Par
Studio havrom
Opphold på én natt i desember 2015
OK but not a hotel
location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Skrevet 19 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Damien fra Australia
Par
Studio havrom
Opphold på én natt i desember 2015
Comfort up a hill
Location, Views, Comfortable
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Skrevet 19 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

vince fra Australia
Par
1 soverom
Opphold på 3 netter i desember 2015
Total gooood
Position
Should stay it longa
Skrevet 11 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Melissa fra Australia
Reiste alene
Studio havrom
Opphold på 7 netter i oktober 2015
Great spot to unwind
Location, views, self-catering
Skrevet 10 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Karleen fra New Zealand
Par
Studio havrom
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Great Location
Location, view, comfy bed.
The Location was fantastic, and the view was outstanding from our room. The bed was extremely comfy. The second pool was a great temperature, but we felt it needed cleaning and the grounds surrounding it were in a neglected state. The reception area and staff were very friendly and helpful.
Skrevet 31 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Jessica fra Australia
Par
Studio havrom
Opphold på én natt i oktober 2015
Great location and view from balcony
Friendly staff, good view, pool looking over
Really great place would stay again. Only negative was you could hear everything from the room next door (thin walls) there tv and talking kept me awake most the night.
Skrevet 19 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Philip fra Thailand
Forretningsreisende
1 soverom
Opphold på 4 netter i september 2015
Mmm
location, car parking, view
Staff complained that I booked with Agoda and said I should have booked direct. Staff were arrogant when I telephoned to enquire about parking. Plumbing was very loud (water hammer was loud when turning taps on in the bathroom) as well as the apartment next door
Skrevet 16 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: