Veldig bra 7,3
basert på 147 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 147 anmeldelser
  • Renslighet 6,8
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,2
Sorter etter

YEONSEONG fra Sør-Korea
Par
Studio havrom
Opphold på 3 netter i november 2015
Lovely place
view staff balcony
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Skrevet 18 januar 2016

YEONSEONG fra Sør-Korea
Gruppe
Studio havrom
Opphold på 3 netter i november 2015
Incredible view, great location
great ocean view price friendly staff
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Skrevet 08 januar 2016

Annie fra Storbritannia
Par
1 soverom
Opphold på 4 netter i desember 2015
Excellent
Location, staff friendliness, facilities
Excellent
Skrevet 25 desember 2015

Nic fra Australia
Par
Studio havrom
Opphold på én natt i desember 2015
OK but not a hotel
location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Skrevet 19 desember 2015

Damien fra Australia
Par
Studio havrom
Opphold på én natt i desember 2015
Comfort up a hill
Location, Views, Comfortable
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Skrevet 19 desember 2015

vince fra Australia
Par
1 soverom
Opphold på 3 netter i desember 2015
Total gooood
Position
Should stay it longa
Skrevet 11 desember 2015

Melissa fra Australia
Reiste alene
Studio havrom
Opphold på 7 netter i oktober 2015
Great spot to unwind
Location, views, self-catering
Skrevet 10 november 2015

Karleen fra New Zealand
Par
Studio havrom
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Great Location
Location, view, comfy bed.
The Location was fantastic, and the view was outstanding from our room. The bed was extremely comfy. The second pool was a great temperature, but we felt it needed cleaning and the grounds surrounding it were in a neglected state. The reception area and staff were very friendly and helpful.
Skrevet 31 oktober 2015

Jessica fra Australia
Par
Studio havrom
Opphold på én natt i oktober 2015
Great location and view from balcony
Friendly staff, good view, pool looking over
Really great place would stay again. Only negative was you could hear everything from the room next door (thin walls) there tv and talking kept me awake most the night.
Skrevet 19 oktober 2015

Philip fra Thailand
Forretningsreisende
1 soverom
Opphold på 4 netter i september 2015
Mmm
location, car parking, view
Staff complained that I booked with Agoda and said I should have booked direct. Staff were arrogant when I telephoned to enquire about parking. Plumbing was very loud (water hammer was loud when turning taps on in the bathroom) as well as the apartment next door
Skrevet 16 oktober 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: