Veldig bra 7,6
basert på 346 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 346 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,1
Sorter etter

Harry fra Filippinene
Par
Studio
Opphold på 3 netter i juni 2016
Very Pleasant Stay
Good location, excellent staff, clean rooms!
Skrevet 07 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Man fra Hongkong
Reiste alene
Studio
Opphold på én natt i mai 2016
Review
Good location and service. But the room and photo do not match at all.
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rodney fra Hongkong
Par
Superior suite (queen bed)
Opphold på én natt i mai 2016
Leisure
Great location and spacious room
Skrevet 26 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chee fra Singapore
Reiste alene
Superior suite (queen bed)
Opphold på én natt i mai 2016
Poor Housekeeping
Furnishing a bit run down. Fridge was not working, with towels inside, horrible sight. Don't they check on their rooms before handing over to guests?
Skrevet 19 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Fuk fra Hongkong
Par
Deluxe suite (queen bed)
Opphold på én natt i april 2016
Surprisingly Good
The room size is decent enough to be a Junior Suite of 4-5 stars hotel in HK. Location is great if the one familiar HK enough, but it might be some difficulties for those first-timer to locate the property as I trust even most of the taxi drivers may not really aware of it. The property itself is located more closer to Jordan subway station rather than Tsimshatsui but of course, you have to be familiar enough to find the way to walk. In terms of hardware, the only short for would be no socket at the bedside but just one nearby on the floor, then you have to make use of the chair when charging your phone at the unreachable distance from the bed, nowadays, it would be important for most of the travelers with their mobile equipment. (the one at the closet doesn't work at all coz it was set too close to the desk and no room for the USB cable. Apart from the above listed, overall were great for this property. Staffs are also courteous enough as a Serviced Apartment, of course not comparing with hotel but friendly service would be highly appreciated already.
Skrevet 02 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

JAE fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Studio
Opphold på én natt i april 2016
Great
Great
Skrevet 24 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jabin fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe suite (queen bed)
Opphold på 4 netter i april 2016
All good
All good. Size of room is awesome. Clean and the housekeeping is great.
Skrevet 21 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

SHAHEED fra Sør-Afrika
Forretningsreisende
Deluxe suite (queen bed)
Opphold på 4 netter i april 2016
my stay
Enjoyable stay. Huge room for hong kong hotels. Clean, comfortable, friendly and easy location to all amenities. More tv channels will be great to compliment it all.
Skrevet 18 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

John fra Canada
Reiste alene
Superior suite (queen bed)
Opphold på én natt i april 2016
Ok place to stay!
A bit hard to find! Not too close to the subway/train station. Not a good view in the room. Size of the room is ok.
Skrevet 15 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chi fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Superior suite (queen bed)
Opphold på 3 netter i mars 2016
Value for money
Good location and size. Not family friendly apartment design.
Skrevet 04 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: