Ban Sabai Village Resort & Spa
Ban Sabai Village Resort & Spa
Bekijk alle 60 foto's
Lanna - Bed Ban Sabai Village Resort & Spa
Lanna - Bed
Bekijk alle 60 foto's
Lobby Ban Sabai Village Resort & Spa
Lobby
Bekijk alle 60 foto's
Zwembad (buiten) Ban Sabai Village Resort & Spa
Zwembad (buiten)
Bekijk alle 60 foto's
Zwembad Ban Sabai Village Resort & Spa
Zwembad
Bekijk alle 60 foto's
OP DE KAART Ban Sabai Village Resort & Spa
OP DE KAART
Goed
Ligging
6,8
Bekijk alle 60 foto's Ban Sabai Village Resort & Spa
Bekijk alle 60 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Ban Sabai Village Resort & Spa

Bekijk wat er in de buurt is
Heeft u een vraag voor Ban Sabai Village Resort & Spa?
Zeer goed
Op basis van 162 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,9
Verhouding prijs/kwaliteit7,9
Afstand stadscentrum5. Km
Locatiebeoordeling:6,8
Dichtstbijzijnde luchthavenChiang Mai International Vliegveld (CNX)
Afstand luchthaven7,7 km
RestaurantJa
  • Luchthaventransfer

  • gratis wifi in alle kamers

  • geld wisselen

  • bubbelbad

Kamerkeuzes
8,5
Uitstekend
Kamercomfort & kwaliteit
Deze accommodatie is heel gewild!De laatste boeking was een paar minuten geleden
Lanna Jacuzzi Spa Villa
Lanna Jacuzzi Spa Villa
...
  • Uitzicht: Park
  • 80 m²/861 ft²
  • 1 Queensize bed en 1 Kingsi...
Data invoeren om prijzen te zien
Lanna
Lanna
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 Queensize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Jacuzzi Junior Suite
Jacuzzi Junior Suite
...
  • Uitzicht: Park
  • 45 m²/484 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden en 1 Ki...
Data invoeren om prijzen te zien
2 Slaapkamer Villa Met Ontbijt (2 Bedroom Villa With Breakfast)
2 Slaapkamer Villa Met Ontbijt (2 Bedroom Villa With Breakfast)
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 250 m²/2691 ft²
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Hot Deal
Hot Deal
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Basic Double/Twin
Basic Double/Twin
...
    Data invoeren om prijzen te zien
    Standaard Villa (Villa Standard)
    Standaard Villa (Villa Standard)
    ...
      Data invoeren om prijzen te zien
      Heeft u een vraag voor Ban Sabai Village Resort & Spa?
      Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

      Prijzen dalen zodra u inlogt!

      Meld u nu aan!
      Meer over Ban Sabai Village Resort & Spa

      Meer over Ban Sabai Village Resort & Spa

      Overzicht

      Toon meer

      Afstand en voorzieningen

      De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
      toon minder

      Wat zij aanbieden

      toon minder

      In de buurt

      De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
      Toon meer

      Beleid van de accommodatie

      Toon meer

      Enkele nuttige wetenswaardigheden

      Toon meer

      Geverifieerde gastbeoordelingen

      Agoda beoordelingen (162)Booking.com beoordelingen (62)
      Hygiëne8,1
      Faciliteiten7,7
      Ligging6,8
      Kamercomfort en kwaliteit8,5
      Service8,5
      Verhouding prijs/kwaliteit7,9
      Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
      Filter beoordelingen op:
      Taal
      English
      Français
      ภาษาไทย
      Deutsch
      toon meer
      Kamertype
      Jacuzzi Junior Suite
      Lanna
      Lanna Jacuzzi Spa Villa
      Toont 158 geverifieerde gastbeoordelingen.
      12345
      8,3
      Geweldig
      Robert uit Nederland
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef 6 nachten in september 2012
      Mooi gelegen, vriendelijk personeel, mooie kamers”
      rustig gelegen, maar toch vlak bij centrum van Chiang Mai. Zwembad.Hulpvaardig en vriendelijk personeel.
      Beoordeeld 28 mei 2013
      9,7
      Superieur
      Patrick uit België
      Gezin met oudere kinderen
      Lanna
      Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
      Prachtige locatie, super service!”
      Service van het personeel, prachtige locatie met locale sfeer
      Enkel positief over dit hotel!!! Prachtig hotel, héél vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goed onderhouden zowel rond het hotel als de kamers zelf. Ligging is een beetje afgelegen van Chiang Mai centrum maar zeer goed bereikbaar met scooter. Ontbijt ook tiptop.
      Beoordeeld 29 augustus 2012
      7,3
      Zeer goed
      Hugo uit Nederland
      Gezin met jonge kinderen
      Lanna
      Ik verbleef 4 nachten in juli 2012
      Rustig hotel, ruime kamers”
      Rustig
      Ban sabai hotel.  Heel veel groen bij dit hotel. Wat ook veel beestjes (ongedierte, mieren muggen kleine andere insecten) met zich mee brengt. Personeel is wat traag maar wel super vriendelijk en beleeft. Kamers in bovenste lana rooms zijn erg gehorig en je badkamer is buiten. Onze kinderen zaten in zo een kamer, en vonden dit niet echt wat. Gevraagd of ze niet naar beneden konden naast ons. Dit was geen probleem. Verder is het ontbijt à la carte, behalve de muslie en jam. Sabai betekent rustig/relaxed in het Thais. Het personeel is ook erg rustig. En wij vonden wat traag. Bij het zwembad om drinken ( flesje drinkwater ) moest 20 min. wachten tot het kwam. Hotel ligt 7 km buiten chiang mai centrum. Hier lekker rustig. Elke avond kan je om 18:00 gratis naar centrum. Je moet wel zelf terug met taxi. Kost +/- 200bath. Al met al goed verblijf gehad. 
      Beoordeeld 13 juli 2012
      9,7
      Superieur
      hein uit België
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef 7 nachten in oktober 2010
      Rustig en groen, lekker eten, aanrader.”
      Prachtige omgeving, veel extra's, zeer mooie kamers (zoals op de foto's)
      geen
      Prijs/kwaliteit zeer goed. Dvd op de kamer met gratis films, gratis internet op PC in de lobby. Gratis vervoer naar Centrum elke dag om. Elke dag vers fruit op de kamer. Gratis fitness. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt is lekker en gezond, 3 soorten lekker brood (ongewoon in Thailand). Het restaurant is van hoge kwaliteit, al is de kaart beperkt. Resort is klein maar dit is juist een pluspunt, je woont eigenlijk in een tuin en toch ben je dichtbij het centrum van Chiang Mai, rit met taxi kost. In de directe omgeving, te voet, is er wel niets te doen. Aanrader !
      Beoordeeld 20 oktober 2010
      7,6
      Zeer goed
      Clara uit Nederland
      Gezin met jonge kinderen
      Lanna
      Ik verbleef 4 nachten in oktober 2017
      Peaceful place”
      Lovely small and quiet hotel with friendly English speaking staff. The food was very nice. Spacious rooms even if you place an extra bed. Elephant parade factory was at walking distance and worth a visit.
      Beoordeeld 21 oktober 2017
      8,4
      Geweldig
      Fathi uit Singapore
      (Echt)paar
      Jacuzzi Junior Suite
      Ik verbleef 6 nachten in oktober 2016
      Geweldig”
      Very nice place , superb service by the dedicated, friendly staff and resort owner.
      Beoordeeld 11 september 2017
      8,0
      Geweldig
      monthatip uit Thailand
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef één nacht in april 2017
      Lovely atmosphere with a truly amazing thailand styles!”
      Amazing atmosphere and A+ stuff services! The toilet in d bottom room r quite old /smelly of #2. The food wasn't quite right for its price! Kept wondering why a 4 stars resort breaky is extra 250b/head & doesn't look as charming , it's cheaper & better to order a dinner menu for a breaky& then didn't even get any discount for a foreign object in d dish! If u don't mind park yr car on d tiny heated rd outside d resort then there's a bus service to town. Overall it s still worthed a visit esp in low season when d price is almost half off.
      Beoordeeld 14 april 2017
      4,0
      Ottavio uit Canada
      (Echt)paar
      Lanna Jacuzzi Spa Villa
      Ik verbleef 2 nachten in januari 2017
      Owner are rude and cheap and treat staff like slave's. Pool dirty and grounds filthy. ”
      Jacuzzi tubs are old and dirty from owner not provide any additional products for staff. If you want diaria please eat the food. Breakfast is a joke and not fresh. The staff tried the best however the owners are treating them like human people. Please never book this hotel you will be disappointed. I checked out after 2 days.
      Beoordeeld 28 januari 2017
      Thank you for your comments however they are based on your own imagination. We moved you after first night to another room, which you more liked. When we visited you at your room, you asked me to sit down and my staff suposed to stay, which i refused and let the staff sit and listening to your behavour and tone. Can not realy understand what kind of experiance you hat how I treate my staff in any bad manner? You orderd lat lunch a lot, breakfast very much but you hardly touched anything.... You told Agoda that you have urgent to check out in the evening, some how untile next day you did not checked out until 3pm and we had to deal with your behavour and had several calls with Agoda Customerservice about you.
      Gereageerd 28 februari 2017
      Ban Sabai Village Resort & Spa
      6,8
      Goed
      TING uit Hong Kong
      Individuele reiziger
      Lanna
      Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
      Good value but far from city centre”
      Honestly speaking, the actual distance is not too far but for people in Chiangmai mail they think it is "very far" and no taxi driver would like to go. So it is better you ride the bicycle to explore around by yourself. And there are tons of insects in the room, so make sure you are prepared for this
      Beoordeeld 08 oktober 2016
      8,8
      Geweldig
      Barry uit Filipijnen
      Gezin met jonge kinderen
      Lanna Jacuzzi Spa Villa
      Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
      Great Ambience”
      Excellent setting, good location, fantastic food!
      Beoordeeld 29 augustus 2016
      9,2
      Superieur
      Kimberly uit Verenigde Staten
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef één nacht in augustus 2016
      Great get away”
      We went to celebrate my husband's birthday and had a wonderful stay. Great room with tub and comfortable bed. Quiet surroundings, fantastic lunch and really special candle light dinner for 2. We took advantage of the herbal steam and felt fantastic after.
      Beoordeeld 28 augustus 2016
      8,4
      Geweldig
      sonam uit India
      (Echt)paar
      Lanna Jacuzzi Spa Villa
      Ik verbleef één nacht in juli 2016
      Good break from the hustle and bustle ”
      Had booked 1 night there as we wanted to stay away from the main city...it was a well made lovely hotel/ resort which is about 20 minutes from the old Chaing Mai..the manager in the property could speak English so it was a plus point..the rooms with the open toilet was lovely..the 360• view of the pool was good but your privacy gets compromised..over all a lovely property with lovely owner..the lady owner served food for us at their dining/restaurant..loved that about the property..big kudos to that..would have loved to spend more nights but we're running short of time.
      Beoordeeld 13 juli 2016
      9,3
      Superieur
      Russell uit Canada
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef één nacht in februari 2016
      Wonderful resort, best in Chiang Mai ”
      Great staff, free shuttle, breakfast
      We stayed here two separate times, we loved it so much! The first time we stayed, we arrived a day after our booking accidentally, but we were able to stay anyways. We took the free shuttle into town in the evenings, and ate breakfast at the hotel (it's amazing!) Being out of Chiang Mai was very nice and quiet, but the only downfall was the amount we had to tuk tuk back and forth from town during the day. The rooms were beautiful and the staff were very friendly... I would recommend to anyone, and we hope we'll be back one day!
      Beoordeeld 08 maart 2016
      10,0
      Superieur
      Umesh uit Australië
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef één nacht in februari 2016
      Staff was just very excellent, beyond words. ”
      Staff- like home folks, so kind and genuinely wonderful.
      Excellent, even after I left the hotel, the staff, and specially Mr Patt at the front reception helped us very much with organising rest of our stay. I genuinely rate staff in this hotel to be beyond words, much higher than any five star. Dr P Umesh A Perera- Australia
      Beoordeeld 09 februari 2016
      8,8
      Geweldig
      G. uit Verenigde Staten
      Individuele reiziger
      Lanna
      Ik verbleef één nacht in januari 2016
      Sabai, Sabai Village”
      an quiet oasis in the midst of Chiang Mai with very nice staff, good service and fairly easy to get around.
      Beoordeeld 01 februari 2016
      7,0
      Zeer goed
      Saksuwan uit Thailand
      (Echt)paar
      Jacuzzi Junior Suite
      Ik verbleef 2 nachten in december 2015
      Very polite staff, good hotel but not real bathtub”
      Friendly polite staff good bed
      The room and BF foods ok, but I quite disappointment about bathtub. It's very small could not call Jacuzzi. Only can be fitting in for 1person at a time. Jacuzzi should be 2person at a times... Caution of this "Jacuzzi" it would be like your imagination.
      Beoordeeld 07 januari 2016
      10,0
      Superieur
      monthatip uit Thailand
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef één nacht in maart 2015
      Away home!”
      Stuff, clean, quiet
      Peaceful
      Beoordeeld 28 maart 2015
      4,0
      Bernadette uit Canada
      (Echt)paar
      Lanna
      Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
      Poor Value for the Price”
      The location is too far out of the town and the hotel's shuttle service is only one way and once a day. It is a challenge finding a tuktuk to return when it is busy downtown. Also, this could be a lovely property, but is completely mismanaged. On our arrival we noticed discarded plastic beverage containers in the plantings around our small patio and the bathroom had a terrible sewage smell. They sent someone to pick up the trash and spray a deodorizer and pour something down the bath drains. The smell quickly returned and after complaining to the management they did change our room. We asked for a cab to be ordered for a given ime and when that time came and we asked if the cab had been called, because it wasn't there, we were told they had not ordered one. Empty beverage glasses and food plates around the pool area would sit for hours before being picked up. And so it goes on and on. We would never stay there again and would not recommend it.
      Beoordeeld 25 februari 2015
      10,0
      Superieur
      Noel uit Verenigde Staten
      (Echt)paar
      Lanna Jacuzzi Spa Villa
      Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
      Peace in the city of Confusion !”
      The quite and peaceful environment, the gentle and reserved demeaner of the staff and the beautiful decore of the rooms.
      Tranquil and relaxing.. My wife and i will be back for a longer stay next year.
      Beoordeeld 14 januari 2015
      8,7
      Geweldig
      Nigel uit Nieuw-Zeeland
      (Echt)paar
      Lanna Jacuzzi Spa Villa
      Ik verbleef 13 nachten in november 2014
      Ban Sabai”
      Very efficient and friendly staff, very nice rooms
      Beoordeeld 20 november 2014
      12345
      Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

      Terug naar de zoekresultaten

      Terug naar kamerkeuze

      |

      Sluiten