Esterin Taman Wana Resort
Esterin Taman Wana Resort
Bekijk alle 25 foto's
Binnenplaats kamer - Balkon Esterin Taman Wana Resort
Binnenplaats kamer - Balkon
Bekijk alle 25 foto's
Lobby Esterin Taman Wana Resort
Lobby
Bekijk alle 25 foto's
Zwembad Esterin Taman Wana Resort
Zwembad
Bekijk alle 25 foto's
Zwembad Esterin Taman Wana Resort
Zwembad
Bekijk alle 25 foto's
OP DE KAART Esterin Taman Wana Resort
OP DE KAART
Zeer goed
Ligging
7,4
Bekijk alle 25 foto's Esterin Taman Wana Resort
Bekijk alle 25 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Esterin Taman Wana Resort

Zeer goede locatie
Heeft u een vraag voor Esterin Taman Wana Resort?
Goed
Op basis van 43 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
6,9
  • Luchthaventransfer

  • gratis wifi in alle kamers

  • bubbelbad

  • airconditioning

Kamerkeuzes
8,2
Uitstekend
Kamercomfort & kwaliteit
Lagune kamer (Lagoon Room)
Lagune kamer (Lagoon Room)
...
  • Uitzicht: Meer
  • 40 m²/431 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Villa met 3 Slaapkamers en Zwembad (3 Bedroom Pool Villa)
Villa met 3 Slaapkamers en Zwembad (3 Bedroom Pool Villa)
...
  • Uitzicht: Meer
  • 40 m²/431 ft²
  • 3 Kingsize bedden
Data invoeren om prijzen te zien
Binnenplaats kamer (Courtyard Room)
Binnenplaats kamer (Courtyard Room)
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 40 m²/431 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Palasari Honeymoon 1 Bedroom Villa
Palasari Honeymoon 1 Bedroom Villa
...
  • rookvrije kamers beschikbaa...
Data invoeren om prijzen te zien
Room Lagoon View
Room Lagoon View
...
    Data invoeren om prijzen te zien
    Room Inner
    Room Inner
    ...
      Data invoeren om prijzen te zien
      Bungalow- Uitzicht op tuin (Bungalow Garden View)
      Bungalow- Uitzicht op tuin (Bungalow Garden View)
      ...
        Data invoeren om prijzen te zien
        Standaard Villa (Villa Standard)
        Standaard Villa (Villa Standard)
        ...
          Data invoeren om prijzen te zien
          Heeft u een vraag voor Esterin Taman Wana Resort?
          Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

          Prijzen dalen zodra u inlogt!

          Meld u nu aan!
          Meer over Esterin Taman Wana Resort

          Meer over Esterin Taman Wana Resort

          Overzicht

          Toon meer

          Afstand en voorzieningen

          De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
          toon minder

          Wat zij aanbieden

          toon minder

          Beleid van de accommodatie

          Toon meer

          Enkele nuttige wetenswaardigheden

          Toon meer

          Mededelingen

          Houd er rekening mee dat op het eiland Bali ieder jaar op de volgende data Nyepi (stiltedag) gevierd wordt. De Nyepi (Stilte) Dag is een dag van absolute stilte op het gehele eiland. Geen enkele buitenactiviteit is toegestaan, inclusief het in- of uitchecken bij hotels. 5 maart 2011 | 23 maart 2012 |12 maart 2013 | 31 maart 2014 | 21 maart 2015 | 9 maart 2016 | 28 maart 2017.

          Geverifieerde gastbeoordelingen

          Agoda beoordelingen (43)
          Hygiëne6,9
          Faciliteiten5,3
          Ligging7,4
          Kamercomfort en kwaliteit8,2
          Service7,3
          Verhouding prijs/kwaliteit6,7
          Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
          Filter beoordelingen op:
          Taal
          English
          Nederlands
          Deutsch
          Français
          toon meer
          Kamertype
          1 Slaapkamer Deluxe Hot Deal
          Villa met 3 Slaapkamers
          Binnenplaats kamer
          Lagune kamer
          Toont 38 geverifieerde gastbeoordelingen.
          12
          6,7
          Goed
          Nils uit Nederland
          (Echt)paar
          Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
          Vergane glorie”
          Ligging
          Beoordeeld 28 oktober 2015
          7,3
          Zeer goed
          Ingrid uit Nederland
          (Echt)paar
          Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
          Prachtig uitzicht.”
          De ligging van het resort is erg mooi. Van alle gemakken voorzien en is er wifi.
          We verbleven in de Palasari suite met private pool en hadden een prachtig uitzicht over het meer en de bergen. De kamer was erg comfortabel en schoon, maar de inrichting was enigszins gedateerd. Dit wordt ruim gecompenseerd door de prachtige ligging van het resort. Het resort is zeer goed onderhouden en heeft een groot zwembad. Er worden trips in de omgeving geboden die aan de prijzige kant zijn, maar doordat het resort afgelegen ligt heb je weinig keus. Het restaurant biedt zowel locale als internationale gerechten, tijdens ons verblijf was echter niet alles op de kaart aanwezig en moesten we even wachten op onze bestelling want " de kok was aan het lunchen". Dit hoort bij reizen op Bali.
          Beoordeeld 17 maart 2014
          10,0
          Superieur
          jaimie uit België
          (Echt)paar
          Ik verbleef 2 nachten in november 2013
          rust in een prachtige groene omgeving”
          natuur, rust, luxe
          we hebben hier een upgrade gekregen omdat we op honeymoon waren in Bali. De rust en natuur in de omgeving van Taman Wana is prachtig. Je kan er prachtige wandelingen doen tussen de rijstvelden/jungle. Onze kamer had een prachtig zicht op het meer. Heerlijk wakker worden zo. Jammer dat het maar voor enkele dagen was op onze reis door Bali. Doordat het hotel wel afgelegen ligt en het niet evident is om even op straat een warung te zoeken is het eten wel iets duurder. Echter is het eten ook van een hoger niveau en betaalden wij met plezier die paar euro's meer. Het personeel is hier ongeloofelijk vriendelijk. Je wordt hier echt in de watten gelegd. Er zijn ook veel uistappen van hieruit te regelen: snorkelen(een aanrader), natuurwandelingen,... We hadden een vervelend probleem bij het uitchekken dat onze kredietkaarten niet werkten. We konden nergens nog geld afhalen of rechtstreeks met onze kaarten betalen. Een redelijk beschamend moment. Het hotel management had wel begrip voor ons probleem en we hebben dit (gelukkig enkele uren later al) op een voor ons aangename manier kunnen regelen. een aanrader.
          Beoordeeld 11 december 2013
          7,3
          Zeer goed
          Ivo uit Nederland
          (Echt)paar
          Ik verbleef 7 nachten in september 2013
          Prachtig gelegen in de natuur, maar dure locatie”
          Locatie, kamer, natuur
          Het hotel is schitterend gelegen in het noord-westen van Bali, dichtbij het nationaal park aldaar. De kamers zijn netjes, groot en hebben een prachtig uitzicht. Restaurant heeft een uitgebreide kaart. Veel mogelijkheden voor excursies. Ontbijt is prima en elke dag is er afternoon tea. Grootste problemen zijn de lange reistijd van vliegveld naar hotel (4 a 5 uur) en de hoge prijzen voor het eten en excursies. Aangezien dit een afgelegen hotel is ben je gebonden aan het hotel-restaurant en de prijzen daar zijn veel te hoog (2 tot 3 keer zoveel als een plaatselijk restaurant zou rekenen). TIP: indien u een vlucht moet halen, overweeg dan om een dag eerder uit dit hotel te vertrekken en de nacht door te brengen in een hotel nabij het vliegveld!
          Beoordeeld 25 september 2013
          8,7
          Geweldig
          Geert uit België
          Gezin met oudere kinderen
          Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
          Prachtig gelegen hotel, midden in de natuur”
          Rust, weg van de drukte, zeer mooie kamers
          Ideale plek voor wie de drukte in Bali wil ontlopen. We verbleven hier 2 nachten op onze reis door Indonesië en waren in een naburig dorp uitgenodigd op een Hindoe-ceremonie. Een unieke ervaring!
          Beoordeeld 16 augustus 2012
          10,0
          Superieur
          Saeid uit Maleisië
          (Echt)paar
          Binnenplaats kamer
          Ik verbleef 2 nachten in augustus 2017
          wanderful”
          one of the best place for relaxation in Bali. The view and rooms are very nice and the staff were kind and helpful. I highly recommend this hotel to couples.
          Beoordeeld 13 september 2017
          4,8
          AGUS uit Indonesië
          Gezin met jonge kinderen
          Lagune kamer
          Ik verbleef één nacht in juni 2017
          Road to hotel need to rebuild and need sign how to go to the hotel”
          Road to hotel need to rebuild and need sign how to go to the hotel
          Beoordeeld 28 juni 2017
          7,2
          Zeer goed
          Lim uit Indonesië
          Zakelijke reiziger
          Lagune kamer
          Ik verbleef één nacht in april 2017
          “Lovely place, good property, but bad access and management””
          This hotel really nice view, nice pool, nice room with ourdoor bathtub and shower, but unfortunately bad management since they did not manage it properly and the real access to this hotel not good enough. The important thing is DO NOT FOLLOW DIRECTION IN GOOGLE MAP, it's wrong idea better you ask local people and hope government will know about this so they will help to develop this area. Remember location near Catholic Church in Palasari
          Beoordeeld 14 april 2017
          8,8
          Geweldig
          Herman uit Indonesië
          Groep
          Binnenplaats kamer
          Ik verbleef één nacht in maart 2017
          Paradise for couple or those who need to escape from hectic life”
          If you visit during the rainy season, this area is one of the most beautiful places in Bali. Rice terrace, jungle view, scenic lake, great pool, peaceful villages. If you like traditional architecture, landscape and tropical trees, don't hesitate to come! However, many things to fix: food is expensive but low standard, bathroom condition is a bit poor. With the rate now, it is a good value, though. Thanks
          Beoordeeld 21 maart 2017
          3,6
          Jacqui uit Australië
          Gezin met oudere kinderen
          Ik verbleef 3 nachten in januari 2017
          not good”
          your site falsely states it has 2 bedroom villas and 3 bedrooms villas. THEY DO NOT I have put in a complaint to get my money back. Half the rooms you cannot stay in due to mould everywhere and nothing works in rooms. NO hot water in most rooms no tv no hairdryers full of insects the list can go on and on. The pool was nice but never enough towels out no clod drinks provided This place would be lucky to be a 2 star place. Staff were helpful and kind.
          Beoordeeld 09 januari 2017
          8,0
          Geweldig
          Tadakatsu uit Japan
          Zakelijke reiziger
          Ik verbleef één nacht in augustus 2016
          Good location”
          Very fat,but good location!
          Beoordeeld 08 augustus 2016
          10,0
          Superieur
          Margaret uit Australië
          (Echt)paar
          Ik verbleef één nacht in juni 2016
          A SECRET GARDEN”
          It may be a long way from Den Pasar but what a delight awaits. Spacious luxury suites with lush tropical garden surrounds away from the ubiquitous motorbikes. If it is peace and relaxation you are looking for then look no further. The abundant birdlife is a wonderful pleasure to behold.
          Beoordeeld 29 juni 2016
          7,2
          Zeer goed
          sophie uit Australië
          (Echt)paar
          Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
          Decadente”
          Strange place from another time. We were the only guests, restaurant for ourselves, pool for ourselves;impressive construction but obviously forgotten . Our rooms large, clean, but the overall feeling of the hotel was a bit run down.The spa is not running any more.Fabulous pool. To get there went through the catholic/protestants quarters which was really interesting. Amazing churches with fabulous sculptures of the apostles . Good breakfast but recommend to eat late else where on the coast before going back up to the "manor".Very interesting stay
          Beoordeeld 23 mei 2016
          8,7
          Geweldig
          Andrea uit Zwitserland
          (Echt)paar
          Ik verbleef één nacht in augustus 2015
          bautiful hotel in the forest”
          location rooms pool
          Beoordeeld 31 augustus 2015
          8,7
          Geweldig
          Bauke uit Nederland
          (Echt)paar
          Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
          Far from the crowds, amidst nature”
          location, friendliness of staff, quietness
          We had a very good stay. The lightning in the room could have been better ( bedside reading lights not very bright), food was good but basic; some more fantasy would have been appreciated. Nice excursions were offered.
          Beoordeeld 21 juli 2015
          5,3
          Beatrice uit Indonesië
          Gezin met oudere kinderen
          Ik verbleef één nacht in december 2014
          Dirty bathrobe”
          view hotel and peace full
          Okay, only not much choice of the food; dirty bathrobe seems the hotel staff has not replace with the clean one after previous guest check out and hot water on the shower not always available.
          Beoordeeld 08 januari 2015
          5,0
          Beatrice uit Indonesië
          Gezin met oudere kinderen
          Ik verbleef één nacht in december 2014
          staff performance need to be improve”
          View
          Okay, food need more combination. Staff performance of cleaning the room before guest check in need to be improve. Overall okay.
          Beoordeeld 29 december 2014
          8,7
          Geweldig
          Nicolas uit Indonesië
          (Echt)paar
          Ik verbleef één nacht in september 2014
          The BEST EVER hotel in West Bali ”
          location, view, great room
          It was incredible. Never thought west bali is sooo beautiful and the best part is the hotel's location which is right on spot. We had a great night staying there, drove around the area and it was superb. Will be back for sure!
          Beoordeeld 02 oktober 2014
          5,7
          Eduardedwin uit Indonesië
          Gezin met jonge kinderen
          Ik verbleef één nacht in juni 2014
          The appropriate place to seek quite, natural ”
          Quite , natural , refreshing
          The nice natural surrounding was covering outdated hotel facilities.
          Beoordeeld 01 juli 2014
          2,0
          Ellsy uit Ierland
          (Echt)paar
          Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
          Worst hotel we stayed in ”
          The view and getting to leave!
          Such a bad experience here I don't know where to start! It's in the middle of nowhere, at least 30 minutes drive from Negara. The food in the restaurant was the ONLY bad food we had in 3 weeks in Bali, it tasted like a frozen meal out of the microwave and was insanely overpriced. Renting a scooter from the hotel costs THREE times the price of anywhere else on the island but you have no choice as there's nowhere else to rent them nearby. The room we got was not at all the same as in the photos (nor was the view). The bathroom was dirty, and the bedsheets stained. I booked 3 nights at the Taman Wana as a treat for my boyfriend's birthday but we actually checked out after just one night. The setting itself is nice but you can just go for a day's trekking to check out the national park and save your money rather than ending up in this monopoly that we were sorry to make the mistake of booking on our holiday. When we checked out we requested the same driver we had day one and were guaranteed he was available so we decided to pay a little extra (the hotel driver was more expensive than any others we asked) to get the driver we liked but when we left it was someone else entirely and he drove wrecklessly all the way to seminyak.
          Beoordeeld 17 juni 2014
          12
          Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

          Terug naar de zoekresultaten

          Terug naar kamerkeuze

          |

          Sluiten