Grand Jomtien Palace Hotel
Grand Jomtien Palace Hotel
Bekijk alle 65 foto's
 Grand Jomtien Palace Hotel
Bekijk alle 65 foto's
Lobby Grand Jomtien Palace Hotel
Lobby
Bekijk alle 65 foto's
Lobby Grand Jomtien Palace Hotel
Lobby
Bekijk alle 65 foto's
Interieur Grand Jomtien Palace Hotel
Interieur
Bekijk alle 65 foto's
OP DE KAART Grand Jomtien Palace Hotel
OP DE KAART
Geweldig
Ligging
8,2
Bekijk alle 65 foto's Grand Jomtien Palace Hotel
Bekijk alle 65 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Grand Jomtien Palace Hotel

Uitstekende locatie
Bekijk wat er in de buurt is
Heeft u een vraag voor Grand Jomtien Palace Hotel?
Zeer goed
Op basis van 1200 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,3
Verhouding prijs/kwaliteit7,2
Afstand stadscentrum7 km
Locatiebeoordeling:8,2
Dichtstbijzijnde luchthavenUtapao International Airport (UTP)
Afstand luchthaven25,8 km
RestaurantJa
  • 60 m van het strand

  • gratis wifi in alle kamers

  • geld wisselen

  • sauna

Kamerkeuzes
Deze accommodatie is heel gewild!De laatste boeking was 7 uur geleden
Cottage Toegang tot Zwembad (Cottage Pool Access)
Cottage Toegang tot Zwembad (Cottage Pool Access)
...
  • Uitzicht: Zwembad
  • 45 m²/484 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden
Data invoeren om prijzen te zien
Standaard kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden - Economy (Standard Twin or Double (Economy))
Standaard kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden - Economy (Standard Twin or Double (Economy))
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Qu...
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe met zeezicht (Deluxe Sea View)
Deluxe met zeezicht (Deluxe Sea View)
...
  • Uitzicht: Zee
  • 29 m²/312 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Qu...
Data invoeren om prijzen te zien
Superior kant met zeezicht (Superior Side Sea View)
Superior kant met zeezicht (Superior Side Sea View)
...
  • Uitzicht: Zee (gedeeltelijk...
  • 29 m²/312 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Qu...
Data invoeren om prijzen te zien
Superior Chalet, Uitzicht op tuin (Superior Chalet Garden View)
Superior Chalet, Uitzicht op tuin (Superior Chalet Garden View)
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 41 m²/441 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Qu...
Data invoeren om prijzen te zien
Top Deluxe met zeezicht (Top Deluxe Sea View)
Top Deluxe met zeezicht (Top Deluxe Sea View)
...
  • Uitzicht: Zee
  • 29 m²/312 ft²
  • 1 Queensize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Junior Suite - Eenpersoonskamer (Junior 1-Bedroom Suite)
Junior Suite - Eenpersoonskamer (Junior 1-Bedroom Suite)
...
  • Uitzicht: Zee
  • 64 m²/689 ft²
  • 1 Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Cottage Uitzicht op tuin (Cottage Garden View)
Cottage Uitzicht op tuin (Cottage Garden View)
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 33 m²/355 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden en 1 Qu...
Data invoeren om prijzen te zien
Superior Executive kamer (Superior Executive Room)
Superior Executive kamer (Superior Executive Room)
...
  • Uitzicht: Zee (gedeeltelijk...
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Qu...
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe Chalet driepersoonskamer (Deluxe Chalet Triple)
Deluxe Chalet driepersoonskamer (Deluxe Chalet Triple)
...
  • Uitzicht: Tuin
  • 43 m²/463 ft²
  • 1 eenpersoonsbed en 1 Queen...
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Grand Jomtien Palace Hotel?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Grand Jomtien Palace Hotel

Meer over Grand Jomtien Palace Hotel

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

In de buurt

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
Toon meer

Beleid van de accommodatie

Toon meer

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (1200)Booking.com beoordelingen (414)
Hygiëne7,1
Faciliteiten6,6
Ligging8,2
Kamercomfort en kwaliteit7,3
Service7,2
Verhouding prijs/kwaliteit7,2
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Filter beoordelingen op:
Taal
ภาษาไทย
English
Русский
Dansk
toon meer
Kamertype
Superior kant met zeezicht
Deluxe met zeezicht
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Cottage Toegang tot Zwembad
toon meer
Toont 1088 geverifieerde gastbeoordelingen.
12345
7,2
Zeer goed
W uit Nederland
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden - Economy
Ik verbleef 7 nachten in februari 2017
Zeer goed”
de airco werkte niet en dat was voor ons heel belangrijk vandaar ook deze beoordeling verder was het het best goed niet echt dat ik zeg ik ga nog een terug maar ik moet er wel even bij vermelden dat het onbijt super wasen het uitzicht ook
Beoordeeld 05 januari 2018
8,8
Geweldig
Hendrik uit Nederland
Individuele reiziger
Superior kant met zeezicht
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
goed”
goed zwembad ook diep ,mooi uitzicht uit grote kamer, redelijk ontbijt
Beoordeeld 11 maart 2016
7,7
Zeer goed
roger uit België
Gezin met jonge kinderen
Superior kant met zeezicht
Ik verbleef 15 nachten in mei 2014
gewoon fantastisch”
Prachtig zeezicht, prettig zwembad, fijne keuken.
gewoon fantastisch
Beoordeeld 16 juni 2014
8,7
Geweldig
Jacobus uit Nederland
Gezin met jonge kinderen
Superior kant met zeezicht
Ik verbleef 5 nachten in april 2014
Zeer goed en gezellig.Volop medewerking van al de ”
Zeer goed ontbijt.Goede bedden en zeer mooie ligging.
We waren voor de 3de keer daar en zo als ook de vorige keer zeer goed bevallen. En voor herhaling vatbaar. Wat ons op viel dat er in verhouding zeer wijnig Russen waren.(gelukkig),maar dat is een persoonlijke mening.
Beoordeeld 29 april 2014
8,3
Geweldig
Andre uit Nederland
Gezin met jonge kinderen
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
leuke tijd gehad”
ged zwembad goed ontbijt leuke kamers
Zeer leuk zwembad leuk voor kindere en volwassennen goed ontbijt
Beoordeeld 03 juni 2013
8,3
Geweldig
Antonius uit Nederland
(Echt)paar
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 4 nachten in juli 2012
Prima groot hotel met uitstekendeservice ”
meerdere zwembaden uitstekend ontbijt
grote kamer met een prachtig uitzicht op jomtien beach.
Beoordeeld 18 augustus 2012
8,0
Geweldig
Petrus uit Nederland
(Echt)paar
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in juni 2012
Mooi hotel aan de boulevard”
Aan boulevard gelegen
Mooi hotel aan de boulevard gelegen Straat over en je bent op t mooie strand Ook heeft t hotel een groot zwembad ter afwisseling van t strand Kamers zijn ruim , met balkon De bath bus brengt je naar Pattaya
Beoordeeld 01 augustus 2012
7,0
Zeer goed
b uit Nederland
Individuele reiziger
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 15 nachten in augustus 2011
goed hotel, glimlach hebben ze opgegeven”
goed kamers/ ontbijt/goede prijs
Sinds hotel overgenomen door Russen ( ik kom er al tien jaar) is personeel niet meer zo glimlacherig. Wat mij opvalt is dat s'morgens bij ontbijt het personeel als robotten rondloopt, waar vroeger vriendelijk gereageert werd
Beoordeeld 31 augustus 2011
3,0
Ronald uit Nederland
Gezin met jonge kinderen
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 6 nachten in juni 2011
niet aan te raden”
is duidelijk zijn sterren niet waard
voor het hotel teld duidelijk niet de aanwezighied van westerse klanten en zijn voor 99% gericht op russen wat ook te merken is aan het eten erg vet en vaak niet gaar kortom vies ook qua nethied is het hotel niet aan te raden er vies daarbij de herrie die gemaakt word waardoor als je kinderen heb deze niet kunnen slapen het antie rookbeleid staat nergens op en ze doen er niets mee met als gevolg dat je de vieze vette hap met rook moet eten
Beoordeeld 27 juni 2011
5,3
Elbertus uit Nederland
Gezin met jonge kinderen
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in april 2010
Vergane glorie”
Goed ontbijtbuffet
Ook als je de lift neemt moet je toch nog traplopen, erg vervelend met een kinderwagen.
Bij de reservering was gevraagd om een "Non smoking" room en een babycot. De kamer was een doorgerookte kamer waar gewoon een asbak stond (dus de laatste bewoner had er niet stiekum gerookt ofzo). Wanneer een hotel geen babybedje heeft, geen probleem maar wanneer je bij het uitkomen van de lift op de 3e verdieping vervolgens ook nog een trap op moet van 10 treden dan wordt er in het hotel duidelijk niet meegedacht. Bij het inchecken had men overigens ook op kunnen merken dat wij reisden met een baby plus kinderwagen. De kamers zijn klein en het is de hoogste tijd voor een opknapbeurt. Het betaalde bedrag stond daarom ook niet in verhouding tot het geleverde product.
Beoordeeld 20 april 2010
8,0
Geweldig
marcel uit Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior Chalet, Uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2009
Strand Hotel in Pattaya”
Dicht bij het strand, goed ontbijt, mooie kamers, vriendelijke staf, mooi zwembad
veel gasten uit Rusland waar moeilijk contact mee is te maken, bij het zwembad hoor je de gehele dag de grote motoren van het airco systeem van het hotel loeien, slechte hoofdkussens!
Het Grand Jomtien Palace Hotel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding! Het is alleen jammer dat het wat ver van Pattaya/Jomtien Centrum afligt. Het is niet te lopen maar een goedkope Tuk Tuk is de oplossing! Het ontbijt is prima!!!(**** sterren kwaliteit) met elke dag veel variatie! Over de bedden en kussens zijn wij minder te spreken! (SLECHT: te hard) Het personeel is zeer dienstbaar en vriendelijk waardoor de totale beoordeling positief uitvalt! Het hotel is voor herhaling vatbaar!
Beoordeeld 19 augustus 2009
5,2
Natnarong uit Thailand
Groep
Deluxe met zeezicht
Ik verbleef één nacht in september 2018
The worst experience I have had in Pattaya”
I and my friends stayed at the hotel for one night during the last weekend as we wanted to get away from Bangkok, even for just two days. Upon arrival, the check-in process was okay, it did not take much time. After entering the room, I noticed that there were no wine glasses available at the minibar, so I decided to call the operator to ask them to bring us some and she said it will be delivered to the room in a few minutes. Ten minutes later, no one came to my room. Instead, there was a call to my room from the reception informing me that "there were no banquet staffs available" and asking me if I could go down and pick them up myself. So I went down, and by the time I arrived at the reception, the staff was still polishing a cheap-looking wine glasses, they all looked dirty and dusty but I had no choice. By the way, I and my friends stay in a connecting room (deluxe sea view) on the 8th floor, the room was old and in need of a big maintenance. The best part was the view. After hanging out in the room for a while, it has come to my attention that the air-condition in my room was not working properly compared to the one in my friend's room, the air did not come out much and the temperature was not cool enough, despite the fact that I had tried adjusting the temperature at the panel already. So I called the maintenance. After checking it, he said that the fan was broken and it would take some times to fix it. I was no satisfied at all and decided to ask the reception if we could move the room. They moved us to another room within the same room type, on a lower floor (5th floor) the room was fine. After going out with my friends, I got back to the room and decided to have a nice bath. As I was filling the tub, I had a hard time adjusting the temperature. So I called the maintenace again, by that time, it was already almost 1 am in the morning. The maintenance did not arrive so quickly. After checking, he said that the pipe on the other side where cold water come
Beoordeeld 05 september 2018
ขอบคุณที่ใช้บริการของเรา เราหวังว่าคงมีโอกาศได้รับใช้ท่านอีกในโอกาสหน้า
Gereageerd 13 september 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
9,6
Superieur
Thomas uit Thailand
(Echt)paar
Top Deluxe met zeezicht
Ik verbleef 3 nachten in juni 2018
We liked the Hotel the Food was Excellent and room service Excellent Food for a good price. ”
The Room Was a Beachfront Room View on the 8th floor Excellent. I am not a Smoker I do not like rooms that smell like smoke. When I booked the Room I thought I Booked a Non Smoking Room OH Well.. The Food was Buffet Breakfast in the Morning Excellent. The pizza was Excellent, the Burger was Excellent, over all the Food was Excellent. What we did not like in our Room it had no Coffee or Tea offered for the room. Only 2 Bottles of Water Free per Day. This was the First Hotel I have been at that did not have Tea or Coffee in the Rooms. Seems very Cheep to me. We would stay there again
Beoordeeld 29 augustus 2018
Thank you for you feedback and kindly stay with our Grand jomtien palace hotel we are hope you come back for next your vacation
Gereageerd 31 augustus 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
10,0
Superieur
Visuth uit Thailand
(Echt)paar
Superior kant met zeezicht
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2018
Excellent for money”
Excellent hotel, walk across the street and it's the beach. Decent restaurants and 7-11. Highly recommend
Beoordeeld 29 augustus 2018
Thank you for you feedback and kindly stay with our Grand jomtien palace hotel we are hope you come back for next your vacation
Gereageerd 31 augustus 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
5,6
Nguyen uit Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Superior kant met zeezicht
Ik verbleef 17 nachten in juli 2018
Beware when travelling with young kids”
We travelled 4 adults with 2 kids, booked 2 rooms. The problem occurred with breakfast because they wouldn't let our kids have breakfast for free and had us pay for it every morning. They never provided extra beds (even though we required them in advance), towels. No toothbrushes, no toothpaste in the rooms. We required a queen bed but got 2 single ones instead. The rooms are poorly lit, very noisy from the outside. Besides that, whenever we had any issues, the staff always reacted in a very angry and aggressive way. However, we booked the books for 17 nights. The hotel has scams in fines for smoking (5000 Baht), losing the key (4000 Baht). Would not recommend the hotel for sure!
Beoordeeld 16 augustus 2018
Thank you for your recommend of our hotel. As your booking was 4 adults and 2 kids we reserved Adjoining rooms and all we had only twin bed,one room can stayed 2 persons include breakfast for 2 persons.If you asked for extra bed for 2 kids have cost 900 baht/ bed include breakfast for one person.but you were not accept that. it's not for free and staff do just informed customer about all the room are none smoking and if you losing room key it's cost 500.- baht,safety boxed key cost 4,000.- baht if your are not losing any key our hotel will not charge. with & best regard
Gereageerd 19 augustus 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
7,2
Zeer goed
Paul uit Verenigde Staten
(Echt)paar
Top Deluxe met zeezicht
Ik verbleef 7 nachten in juli 2018
Love the sea breeze”
What I like best about this hotel is the deluxe sea view room. It’s great to have a room directly overlooking the sea. Also, there are 3 different swimming pools and we like them all - especially the one in back for it is less crowded. The rooms a pretty run down but kept clean. The breakfast is mediocre at best unless you like Chinese food for breakfast. Stayed here 3 times.... probably look for a new place next time I’m in the neighborhood.
Beoordeeld 29 juli 2018
Thank you very much for your comment we are fixed very soon Best regards.
Gereageerd 04 augustus 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
5,6
Walter uit Zwitserland
Individuele reiziger
Double or Twin SUPERIOR - BED AND BREAKFAST
Ik verbleef 3 nachten in juni 2018
Old hotel which urgently needs renovation”
This hotel I wouldn't recommend to anyone. The first room I got needs to be changed because the shower/bathtub was leaking. It's an old hotel not spending much in uogradings and maintenance. The internet is just terrible, slow and only alows https sites.
Beoordeeld 11 juni 2018
Dear partner Thank you for your comment we are have renovation Chalet wing finite end off 2018 September
Gereageerd 21 juni 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
3,2
Jakub uit Tsjechië
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden - Economy
Ik verbleef één nacht in mei 2018
DO not stay at this hotel”
Check in took over one hour, unfriendly reception staff, poor English. Hotel equipment outdated, probably from the 80's Mould in the bathroom I certainly will not choose this hotel again!
Beoordeeld 27 mei 2018
thank you for your feedback
Gereageerd 01 juni 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
10,0
Superieur
Paul uit Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Double or Twin SUPERIOR GARDEN VIEW - ROOM ONLY
Ik verbleef 3 nachten in mei 2018
Fantastic ”
Very reasonable great location staff brilliant the only thing was the beds a little too firm for me
Beoordeeld 19 mei 2018
Thank you for feed back and kindly stay with our grand jomtien palace
Gereageerd 01 juni 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
9,6
Superieur
Paul uit Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Double 1 Or 2 Beds Superior - Uitzicht Op Tuin
Ik verbleef één nacht in mei 2018
Good stay ”
Great hotel staff are friendly and professional rooms are spacious but bed. A little too firm for my liking great hotel otherwise
Beoordeeld 13 mei 2018
Thank you very mush for your feed back and kindly stay with us,
Gereageerd 01 juni 2018
Grand Jomtien Palace Hotel
12345
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten