Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1499 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Miin van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Suite
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Hotel 360 - not recommended
aircond very noisy, it will auto on and off, the sounds very loud. Door not functioning , the card always cannot used.
Beoordeeld 29 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zhen van Maleisië
Zakelijke reizigers
Premier
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
recommended
room, price and location
Beoordeeld 28 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ding van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in september 2014
Clean, comfort
Bed, facilities, swimming pool
Nice and comfort
Beoordeeld 27 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kung van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Perfect for my wedding guests
location, service, view
Perfect location for my wedding guests, a short walk to wedding dinner location. Shuttle to/fro airport and town available. The staff are friendly and helpful. View is decent.
Beoordeeld 23 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jean-Luc van Frankrijk
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Nice stay
Location - Room - Price
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Teoh van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
VERY COMFORTABLE HOTEL
CLEAN, COMFORTABLE
very nice experience.. Just that it is very hard to find food for dinner nearby
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YEE van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 12 nachten in september 2014
A comfortable hotel with mediocre service
Comfortable bed, clog-free shower cubicle, ample of plug points!
The room was superb. However, front desk services is extremely poor. For instance, I stayed for 2 weeks and was not informed about newspapers being available daily for the room!
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siek van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in september 2014
Payment using Credit Card not secure
Nil
After using credit card via online booking through agoda, credit card happen to be illegallly used by unknown person for other transaction.
Beoordeeld 12 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ismail van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in januari 2014
will be back to this hotel again
comfort room, good location, good staff
Beoordeeld 10 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

johnny van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Unforgetable Staycation
Hotel room big enough with value of money, near CBD area. A lot nice food near by.
So far is very good, just some of the staff attitude not very good. Still got room for improvement for the staff especially lady staff.i asking some information from female staff, she don't like to bother me and attitude not so good. so i decided to ask male staff and he willing provide me the information that i need. Overall my stay in 360 hotel not bad.
Beoordeeld 09 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: