Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1498 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Sia van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Good Location, Shopping, Food
Good Location, Close to restaurant, Comfortable Room
Very comfortable room.
Beoordeeld 04 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khar van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2014
satisfied
location, new,design
Overall ok.WIfi is not so good.
Beoordeeld 30 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rezebel van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
value for $, but poor service & bad management!!
value for money, affordable, clean
bad service & management staff dont appreciate or value regular customers! management is not trained to service customers. the hotel is good value for money, but thats all! too bad for the management staff who is unable to be more efficient and understanding of clients needs, and this discourages me and my colleagues from staying at this hotel anymore in the future.
Beoordeeld 30 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nang van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Friendly staff
Clean room, friendly staff, easy access to town
Clean room, friendly and helpful staff
Beoordeeld 27 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JEE van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Very pleasant encounter and will be back in future
Clean, nice and comfortable
Had a very pleasant stay in this hotel. Nice and clean room and well designed as well.
Beoordeeld 25 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JEE van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Value for money
Cleanliness, location and entertainment
it's a very pleasant stay. Nice room, comfortable bed, nice bathroom, and I like the design of the room. Very near to city center
Beoordeeld 25 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Phoon van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
nothing
nothing
nothing
Beoordeeld 23 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johnson van Brunei Darussalam
Individuele reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Good stay
Locaion, shopping mall and fast internet in the room
We enjoyed our stayed at 360 Htel with a nice view of the river. Clean and friendly staff. Would come back again in the future!
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sharon van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Premier
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Clean, comfortable,good pricing
Fast check in and out, friendly staff
Good! Kids enjoyed the comfy room
Beoordeeld 18 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kenneth van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in mei 2014
meets my needs
location, internet, clean
good hotel. I stay here when I am in Kuching as its near the places I need to be for business. location is great for me.
Beoordeeld 17 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: