Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1499 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Mohd van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Spacious n comfortable room
Comfort,clean,relax
Room are spacious.the hotel is attached with a shopping mall.easy to find restaurant and a grocery store
Beoordeeld 14 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Helen van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Beautifully renovated room with modern facilities
Wi-Fi, Convenient Store nearby, Beautiful room Interior
Beautifully renovated room with modern touch on the room interior and modern facilities. Value for money! Attentive staff. Great Wi-Fi. Clean room & toilet. Comfortable bed. A mini mart is available at the lower ground floor.
Beoordeeld 13 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lay van Maleisië
Groepen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Will stay in this hotel again
Big room, great price and friendly staff
Beoordeeld 09 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lay van Maleisië
Groepen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Big room, Friendly staff
A lot of food stalls near the hotel, the room is big and staff are friendly
Beoordeeld 09 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Diana van Singapore
Groepen
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Love the location and the staff were friendly
Location and Comfortable room
This was my 2nd time staying there. I love the location of the hotel and the bed is very comfortable. However during this stay, I encounter poor service. I went back to the hotel at 2am on my last night there only to find that my room had no lights, I went down to the front desk and they said they will send someone up. I waited for at least half an hour before I made a phone call down. Again they said they will send someone up. I must have waited for another half and hour before I eventually went to sleep. No one ever came.
Beoordeeld 07 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Superior Suite
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Comfortable living
Bed,toilet,shops
A nice place to stay. Spacious with large lcd tv and king size bed. Definitely will come and stay there again
Beoordeeld 06 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAY van Maleisië
Groepen
Premier
Ik verbleef één nacht in april 2014
Pleasant stay
Clean, spacious & affordable
I had a pleasant stay at this hotel. Room is clean and spacious.
Beoordeeld 04 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ling van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Premier
Ik verbleef één nacht in mei 2014
good
clean,comfort,nice
Beoordeeld 04 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daphany van Maleisië
(Echt)paren
Superior Suite
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Good stay, will stay here again.
Clean, nice view, value for money
Comfortable, decent place, spacious, newly carpeted flooring and very satisfied. It was pleasant stay.
Beoordeeld 03 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Long van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
always the best choice to stay at this hotel,!!
big rooms, great price, friendly staff
i always stay at this hotel for all my visit to Kuching, big rooms and comfortable bed
Beoordeeld 29 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: