Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1497 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

SIE van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Great stay
rooms, staffs, foods
Good accommodation, nice staffs and comfortable beds, clean washroom and not far from town . reasonable price.
Beoordeeld 18 maart 2014

Sia van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Comfortable Room and strategic location
Room, Bar, Location
Very large room, comfortable and clean. A very nice bar and restaurant beside the hotel.
Beoordeeld 06 maart 2014

Poh van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Easy access to town and most locations
Comfortable and neat rooms, good wifi and has shuttle service to downtown and airport (fee applicable for airport, but very affortable)
Within the hotel, there is a supermarket and a good Chinese restaurant. Shuttle service to town is good but need to book in advance...Very neat and clean rooms.
Beoordeeld 05 maart 2014

RICHARD van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Beoordeeld 03 maart 2014

Chung van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Beoordeeld 28 februari 2014

TAN van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Beoordeeld 27 februari 2014

chee van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Beoordeeld 22 februari 2014

Shahrir van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Premier
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Beoordeeld 20 februari 2014

Ping van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Beoordeeld 20 februari 2014

Shahrir van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Value for money
Clean, Comfort & Friendly Staff
Clean, Comfort & Friendly staff. New hotel, free shuttle to city centre, good swimming pool, near to shopping centre.
Beoordeeld 20 februari 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: