Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1499 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

joachim van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
pleasant
value for money
Beoordeeld 21 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SIE van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Great stay
rooms, staffs, foods
Good accommodation, nice staffs and comfortable beds, clean washroom and not far from town . reasonable price.
Beoordeeld 18 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sia van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Comfortable Room and strategic location
Room, Bar, Location
Very large room, comfortable and clean. A very nice bar and restaurant beside the hotel.
Beoordeeld 06 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Poh van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Easy access to town and most locations
Comfortable and neat rooms, good wifi and has shuttle service to downtown and airport (fee applicable for airport, but very affortable)
Within the hotel, there is a supermarket and a good Chinese restaurant. Shuttle service to town is good but need to book in advance...Very neat and clean rooms.
Beoordeeld 05 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RICHARD van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Clean Nice Room
Large, Clean , Comfortable
Overall were very good experience, one thing to complain are the internet line very slow during 7pm to 12 am, very difficult to send my email.
Beoordeeld 03 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chung van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Great location of the hotel.
Location, spacious, clean.
It is near to perfect. The environment is good, location is perfect and the space is outstanding. Room for 2 can easily fit 6.
Beoordeeld 28 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAN van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
good, no complaint.
fast check in and check out
Beoordeeld 27 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chee van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Clean and comfort
Room is clean, Great location, Near shopping area
This hotel room is clean and big, and very near to shopping area.Value for money.
Beoordeeld 22 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shahrir van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Premier
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Value for money
Clean, Comfort and Friendly
Beoordeeld 20 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ping van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Nice Clean Comfy
Nice Clean Comfy
The hotel is nice, convenient to supermarket for needs. Spacious and clean.
Beoordeeld 20 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: