Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1497 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Chai van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Affordable, clean and roominess
This hotel room is quite big with 2 twin beds. Everything looks clean and crisp. Recommended for nice quiet rest at night.
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Welfred van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Not bad at all
Recommended for everyone to overnight in comfy bed
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEE van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Breakfast bad
Room good,Wifi sometimes can use sometimes can't use.Only breakfast felt bad.Better room without breakfast.
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Woonchin van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Large bed
Comfy room
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

helmi van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior Suite
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great place to stay
very central (just 5min to the city centre from a large shopping centre/grocery store) - comfortable mattress & pillows - quiet - beautiful views
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe King
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MUHAMMAD van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
No hassle, but dont be surprise the gym operates by office hour!
It was an uneventful stay, although i have to highlight that the room is of modern setup, and food is good during breakfast. There are food outlets outside if you dont mind walking about 600m to the ICOMS centre. But the gym is only accessible during office hour. How thoughtful.
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fatmawaty van Maleisië
Zakelijke reiziger
Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good
Good
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TICK van Singapore
(Echt)paar
Premier
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Leisure stay
Rest and relax in Sarawak.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kunjin van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice hotel value for money
Good location, clean and nice room
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: