Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 628 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

SAN van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Good location.
Good location, friendly staffs and clean room
The room is cleaned and well upkeep. The hotel is located near the city area and can be accessible to most shopping malls.
Beoordeeld 07 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

peter van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in september 2013
decent city hotel
price, location
decent hotel. fairly central hotel. some shops in mall building but many have closed. italian restaurant in the ajoining mall ok. stayed in the other tower the year before which is newer and better. there is a small swimming pool at the top of the building and a small gym too with basic equipment in. has shuttles into town i believe if dont want taxi. not much else in surrounding area. good chinese massage across from the back of the hotel opposite tower b
Beoordeeld 01 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chan van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Clean and bright
Clean, bright and acceptable
It was a serviceable for a one nice stay. Could use more toiletries. The bath is not designed well and even though there was a shower screen, the whole toilet was wet in the end. The air cone could use a nice service too as it is hot due to the big windows. Good for a one night stay. Quite sparse but ok.
Beoordeeld 25 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TEO van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
great location
great location , value for money and quiet surrounding
the hotel was great located and value for money , but one thing need to improve inside the room is the carpet is very smelly , and actually now lot hotel had change they floor into wooden floor...really need to upgrade the carpet .
Beoordeeld 25 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dawson van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
simple, nice, relax
great location, big room
The room is spacious with fantastic city view. Centrally located and easy to access to anywhere in Kuching.
Beoordeeld 24 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Raymond van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
nice big room
big room, good service and nice view
firstly, the reception staff is excellent nice. the seaview room is awesome. there is mini market can be excessed at basement. parking is convenience too
Beoordeeld 12 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Caroline van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Adequate, not great but not too bad.
Clean rooms, fast check in and out, affordable.
It was not really good, this time round, we got a room that had multiple problems. Most of the plugs were not working, the air-conditioner was leaking water every time it was turned on and the worst part is that the water was dripping very near the only plug point that worked. Staff wise, OK, reasonably friendly.
Beoordeeld 27 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nancy van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2013
wonderful
clean room,fast service,budget
i like this hotel so so much,will coming back soon and soon,clean and big room,everything look nice...
Beoordeeld 25 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nancy van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2013
wonderful trip
clean room,fast service,budget
i like this hotel so so much,will coming back soon and soon,clean and big room,everything look nice...
Beoordeeld 25 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yeoh van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
It's Wonderful hotel .. Wonderful location ..
Big spacious, cleanness and comfortable bed
It's wonderful hotel at wonderful place, easy shopping and had good wifi. Everything is perfect !
Beoordeeld 23 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: