Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 628 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Zoheir van Australië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Would prefer a location closer to the city centre
Room size was large; Open and unobstructed views of the river and city from the corner room; free shuttle service to the city centre (however timings were limited)
Beoordeeld 12 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Groep
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Nice to go around with friends and family member.
The location of this hotel althought it abit far for the center but they provide free shelter bus to city center, second we are able to enjoy the hotel hotel facilities and nice environment.
I find the hotel basically provide the very basic facilities such as swimming pool and so on.
Beoordeeld 11 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pua van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2013
bad experience, but overall staff is friendly
fast internet, clean, friendly staff
My suggestion is that, the hotel management should have a lost and found dept, so that guest can recover things left behind. Overall my stay is enjoyable.
Beoordeeld 03 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2013
comfortable and stress free
big rooms, internet, friendly service
no issues, stay was comfortable and hassle free. the view of the river and surrounding are was nice. very relaxing.
Beoordeeld 21 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

loh van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2013
The air conditional was noisy
car park, breafast
Too noisy of the air conditional during operate. Bad smell in room. The wash room space is limited especial during on toilet, it was face to the wall.
Beoordeeld 20 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yiaw van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2013
Fast check-in, friendly staff.
Reasonable rate, clean.
Beoordeeld 15 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Judy van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Good location
Location, shopping, business
The location is good, but the shopping center (Hock Lee) closed early. No night life here...... We need to go quite far to find the food stall for our supper. the food court in the shopping center closed early also. The room was big and clean, comfortable bed, nice hotel, will bring family member together next time.
Beoordeeld 10 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

len van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2013
nice nice nice
nice nice nice
nice nice nicenice nice nicenice nice nicenice nice nicenice nice nice
Beoordeeld 10 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Laura van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
OK
Big room
It was good. The room was clean and nice. Small shopping complex on ground floor. Nothing to really shout about :)
Beoordeeld 09 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hui van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2013
the room in dirty conditions
the room is counted comfortable, location is good and easy to get the foods
Beoordeeld 06 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: