Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 628 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Bob van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Value for money city hotel
value for money, location
pleasant stay with easy access to connected mall and Kuching city centre.
Beoordeeld 05 december 2013

TAN van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
nice hotel
clean, comfortable room and friendly staff
Beoordeeld 05 december 2013

YAP van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Comfortable and convenient.
Centrally located, easy to find food and price reasonable.
Very comfortable and no complaint. Will come again next time in Kuching. I find it easy to access to the town centre from this hotel. The price is also reasonable given the location and room size. I will recommend for those who wants to visit Kuching to stay in this hotel. It is also clean and tidy. The building is also in good condition.
Beoordeeld 04 december 2013

Mee van Australië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
big room but small bathroom.
good location, good prices, good size room
So far enjoyed staying here. Got free fast internet access make life much easier.
Beoordeeld 03 december 2013

Rolland van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in november 2013
NIce clean..
Fare in all.
Good but please take an action to lif frequency coz its too slow and small.
Beoordeeld 03 december 2013

che van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Appartement 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
okey
near to town
The hotel location is near to the destination and very nice for family outing and vacation
Beoordeeld 02 december 2013

ESTHER van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
good
price
Beoordeeld 29 november 2013

Chin van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
The carpet in the room in Tower B is dirty
there are nothing pleasnt in this hotel except the friendly staffs.
No pleasant as the room is meely and carpet is tainted and dirty. Toilet is not properly clean and towels provided is torn and stained.
Beoordeeld 27 november 2013

SOONG van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2013
big room, carpet wasn't clean
attentive staff, near to city
Room was ok. Big and spacious. Window and carpet wasn't that clean, and smell funny at some area, while sticky on the carpet.
Beoordeeld 20 november 2013

Ted van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Wonderful
Large comfortable room. 90 degrees view of waterfront and city. Wifi
Beoordeeld 19 november 2013


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: