Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 628 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

SOOK van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in maart 2013
The room is big and the rate is reasonable.
Big room, friendly staff, next to Hock Lee Centre
This was our third visit to this hotel. We prefer to stay in this hotel as the room is big enough to accomodate for a family with two children like us at a reasonable rate. The hotel staff are very friendly but the only shortcoming is the bathroom is quite rundown and small.
Beoordeeld 16 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Han van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Appartement 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Pleasant and enjoyable
Good location, Nice and clean room and excellent privacy
Beoordeeld 14 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LEH van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
happy
location, comfortable
feel happy stay at there. comfortable with the room and front desk staff too.
Beoordeeld 09 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Josephine van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2013
Ffriendly staff
clean, comfelortable and helpful staff
It was a wonderful stay. Fast and efficient check-in at counter with all requests attended. Hotel staff are friendly and helpful. Room is clean and comfortable.
Beoordeeld 04 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Salinawati van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
cosy and value for money
clean room, comfortable bed, nice hotel
Very nice and big room, clean, good location, worth for money.
Beoordeeld 02 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khor van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Big room with reasonable price
Big room, clean and near to town centre
Not bad but the front office staff should be more friendly. Gym was in bad condition.
Beoordeeld 01 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chu van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
clean & blg room
near by shopping mall, room is big and comfort
breakfast should improve. aircon should have maintainance.
Beoordeeld 28 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARDZIYAH van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Comfortable
Nice Hotel
Room is big, nice, comfort. Will repeat to stay here every time went to kuching.
Beoordeeld 28 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chen van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Queen met Eenpersoonsbed
Ik verbleef één nacht in februari 2013
night city view, nice pool
Fast room service, centerly located, affordable bt full of facilities
I enjoyed my stay with sunset and night city view.. Of course the gym and the pool... Relaxing.. For the price all of you really should put a try.. No regrets..
Beoordeeld 27 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Salinawati van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2013
pleasant stay
value for money, big room and comfortable bed
nice hotel,i like the room because is very clean and comfortable,and the bathroom very new and still new, the bathtub is clean
Beoordeeld 27 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: