Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3917 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Sean van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Surprisingly good
Walked passed this hotel on many occasions, but the unassuming doorway meant I had not thought to stay there before now. Should have popped in before, as the rooms are surprisingly big and well appointed for a budget hotel in Hong Kong.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Baris van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Average, nothing great
The bed was great: a huge, good mattress. The room was large and it has a safe, mirrors and airco. However, the shower was dirty (mold in all the corners). And the television only has 5 chinese channels, no international channels at all.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JUNYU van China
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good
good
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chien van Taiwan
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good
Good
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacqueline van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Nice and comfy room
The room is big and cozy. Cool and comfy :)
Beoordeeld 03 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hwei van Singapore
Groep
Executive Suite
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Good for friends travel in groups
Transport convenient, Room is adequate big, 7-11 and grocery store nearby
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Clement van Australië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Holiday stay in 60 West
We like the helpful staff the comfortable beds, shower and separate lounge area on the 3rd floor and gym area on the 2nd floor. I suggest the installation of bath gel machine in the shower and some soap bars near the wash basin to improve things.
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

isa van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Good location
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karl-Heinrich van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Godd hotel in good location
Nice, modern and spacious rooms. MTR and Tram nearby. The hotel has no restaurant, but there are some close by as well as grocery stores to fill the fridge. Our tip "Little Italy" Restaurant up the road left. Just great! Breakfast is a bit more difficult if you are not a fan of Starbucks, next door. Overall a good choice!! We will be back!
Beoordeeld 21 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edgardo van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Hotel stay
The photos on the website is much far from actual room. The hotel category is 4-star which I think a 2-stay only in terms of hotel facilities.
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: