Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 259 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,5
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,8
Sorteer op

Mandy van Thailand
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in april 2016
great
Great hotel, just behind the bus station and near to a complex with many restaurants and shops. Would recommend, the hotel is clean, rooms are spacious and the beds are great.
Beoordeeld 20 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHUNG van Hong Kong
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good for backpackers
Good price, good service, it's clean and nearby the Arcade bus station Chiang Mai
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YungChang van Australië
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2016
close to bus arcade, shopping center nearby
clean, spacious, budget
staying here for one night to transfer bus to Sukhothai. This hotel is well designed with contemporary art. Room is spacious and clean. Bathroom is spacious too. It was a good experience staying here. Would like to stay here again!
Beoordeeld 24 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danielle van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2015
Giant cockroach, noisy location
Price, Staff
Hotel has paper thin walls so could hear everything from the street and other rooms. Woke up to a giant cockroach on the floor. Staff friendly and room was fairly cheap but wouldn't stay again.
Beoordeeld 02 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

zin van Thailand
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in december 2015
Very Good
Clean, Comfort, Value of Money
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gareth van Australië
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 8 nachten in november 2015
Good location, could be cleaner
Location
Good. Bathroom could have been cleaner.
Beoordeeld 14 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Praphawan van Thailand
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
I won't stay here anymore!
Location, Budget Hotel
The receptionist not friendly. Never smile! Even though I smile to them! The floor in room so dirty! They dint clean. I have bought slipper from shop outside to use during my stay. The bath room not so clean, have a lot of dust/powder over the mirror, the housekeeper nerver clean them for a long time. The hotel not so far from Arcade bus station, can walk! Also near Central Festival!
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Casey van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good spot near bus station
location, cleanliness, comfort
Nice, clean, comfortable hotel walking distance from the bus station. Suited our needs just right.
Beoordeeld 13 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thanapong van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in november 2014
Good choice for business travel
A place to sleep, good location, value for money
Location nearby bus station is the only hotel good for. Don't expect too much. Three star is overrated!!!
Beoordeeld 28 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HOI van Hong Kong
(Echt)paar
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Ok
Location staff parking
Beoordeeld 22 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: