Goed 7,1
op basis van 128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 128 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Shuk van China
Individuele reiziger
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal
Ik verbleef één nacht in april 2016
Nice location, near train and tram station
The hotel is very near MTR and tram station. Also can take tram to train station and near center town.
Beoordeeld 20 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bertha van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
200 Euros a night during Lighting fair
Location, Location, Location
I wasn't told that 10am is check out time, being kicked out by cleaning lady at 11, get to front desk. Staff said "YOU ARE LATE!"
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dong van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
.
.
.
Beoordeeld 19 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Farrukh van Pakistan
Zakelijke reiziger
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
a good budget hotel good location
location , new building value for money
over all good but wifi is poor messe is is just one station away and central station is also just one station away there should be telephone line in room
Beoordeeld 16 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Medy van Duitsland
Gezin met jonge kinderen
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good Hotel
Cheap, family friendly, good location
Beoordeeld 02 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAYUAN van Taiwan
Individuele reiziger
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good for a night
clean, quiet, cheap
Beoordeeld 31 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dean van Australië
Gezin met jonge kinderen
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Great access to public transport
Distance from train station, washing machine room, big windows to get air flow
Beoordeeld 10 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sau van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Ik verbleef één nacht in juli 2015
The hostel is a value for money.
The room is clean, separate toilet from shower stand, and TV available.
Beoordeeld 04 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marina van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
nice stay
location,friendly staff
a budget hotel with good staff service. clean rooms and nice breakfast. location was exactly beside the metro and tram station. 10 minutes walk to the shopping mall. 5 minutes walk to a supermarket. bad point, we were give a 2nd storey room that was so exposed to the pedestrians and metro as it passed. we have to draw our curtains all the times as people are really watching us. hving said its too exposed it my get dusty as cars and bus pass the building.
Beoordeeld 01 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Juan van Colombia
Individuele reiziger
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal
Ik verbleef één nacht in mei 2015
a cheap hostel - you get what you pay
Arrival was easy. Wifi worked. English speaking staff
Easy to find. Rooms where a bit smelly from the travellers in the one room and the ventilation didn't help. The staff are really friendly and go out of their way to provide a genuine service. Fine to stay just for one night. Fresh bed linen and credit card payment cost extra.
Beoordeeld 05 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: