Superieur 9,1
op basis van 30 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 30 beoordelingen
  • Hygiëne 9,6
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 9,6
  • Service 9,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 9,8
Sorteer op

Stephen van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Great hotel - service with a smile
restaurant, residential neighborhood background
loved our stay in the hotel. treated well, very private and exclusive. A little bit away from city center but great living in barcelona feeling
Beoordeeld 03 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephen van Verenigde Staten
(Echt)paar
Tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2013
great hotel in quiet residential area and location
location, restaurant, service, quiet nice rooms
perfect location for another more quiet side of barcalona. location is right next to a subway line and tourist bus. restaurant is perfect. because the hotel is small in size, very quiet home feel compared to central barca. One thing i enjoyed was the perfect service offered at this hotel and the small residential feel of actually living in barca
Beoordeeld 27 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anton van Duitsland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Sehr gutes Stadthotel
Schalldichte Fenster sorgen trotz der Lage an verkehrsreicher Kreuzung für absolut ruhige Zimmer, die Sauberkeit des gesamten Hotels ist äußerst angenehm und das Personal ist sehr freundlich und hilfs
Wir waren zum zweiten Mal im ABaC Hotel und weden es beim nächsten Barcelona-Aufenthalt wieder buchen. Das Hotel ist mit der U-Bahn sehr gut zu erreichen und der Hop-on-Hop-off-Bus hält direkt am Hotel. Das Hotel hat einen schönen Garten, in dem man auf der Terrasse frühstückt. Das Frühstück ist im Geschmack als auch in der Qualität sehr gut, jedoch im Preis (31 Euro) einiges zu teuer. Das Personal beim Frühstück entspricht nicht dem sonst hohen Standard des Hotels - so waren beide zum Frühstück angestellten Beschäftigte nicht sehr freundlich und benutztes Geschirr wurde während des Frühstücks sehr spät oder an einem Morgen garnicht abgeräumt. Das Frühstück werden wir nicht wieder buchen - es ist, wie bereits erwähnt, überteuert.
Beoordeeld 26 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elena van Zwitserland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2015
Une tres belle experience
spa - restaurant - confort de la literie
Tres bon sejour avec quelques points negatifs ... L aspirateur est passe juste dans les couloirs de la salle du petit dejeuner pendant que l on dejeune. Au niveau du restaurant, il n est pas admisible qu un employe reprimande un autre employe a cote des clients
Beoordeeld 06 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philippe van Frankrijk
(Echt)paar
Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Grande table, superbe hôtel
Cuisine de très haut niveau, environnement luxueux, SPA magnifique
Parfaitement bien
Beoordeeld 01 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KARL van Frankrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
Hôtel de luxe à 15 min du centre en métro
hôtel grand luxe dans quartier calme, au pieds du terminus métro L7, petite capacité (15 chambres), restaurant gourmet
Points forts : hôtel 5 etoiles, petite capacité (15 chambres) et au calme, chambre de luxe à la déco design, literie très confortable, vue sur jardin. Mise à dispo d'une machine nespresso et capsules café offertes. Accès gratuit et illimité au Spa (hammam, jacuzzi à jet). Au pieds d'un métro L7, à 15 min du centre de Barcelone, train toutes les 6 min même tard le soir. Restauration très haut de gamme, tendance cuisine moléculaire. Personnel très agréable (parlant anglais mais pas trop français) et très disponible et très serviable Points négatifs: hammam trop chaud car peu utilisé, parking de l'hôtel payant (40€ Par jour).
Beoordeeld 02 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Miguel van Spanje
(Echt)paar
Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
EXCEPCIONAL
INSTALACIONES-TRANQUILIDAD-AMABILIDAD
Beoordeeld 13 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ildefonso van Spanje
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2015
tambien se puede morir de exito
no se
Problemas en la habitacion Trato regular
Beoordeeld 24 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eduardo van Mexico
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
excelente opción para luna de miel
sus cuartos, el restaurante y la ubicación
excelente
Beoordeeld 04 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Spanje
(Echt)paar
Suite
Ik verbleef 2 nachten in juni 2012
Hotel charmant au coeur de Barcelone
le restaurant et la nature
Le sejour a été bien passé avec un service excellent et un grand restaurant. Très bien le petit déjeuner Il nous a manqué des fruits dans la chambre à notre arrivée
Beoordeeld 12 juni 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: