Zeer goed 7,9
op basis van 423 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 423 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Mohammad van Saoedi-Arabië
Groep
Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
My Review
Nice staying
Beoordeeld 01 maart 2016

Majdi van Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
No comment
Location, price,
Beoordeeld 26 februari 2016

Angelina van Singapore
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Not a five star hotel apartment
Location, spacious apartment, nearby amenities
Housekeeping was below standard. Complimentary water only given on day of arrival. Apartment for two but toiletries only provided for 1. It seems housekeeping forgot! No hand soap for toilet located in living area. No extra toilet rolls given till complaint made. No housekeeping staff available after 5pm. One evening came back to find no toilet paper in the outside toilet. Restaurant menu is the same as in room dining menu. Portions small for the price. Suggest the hotel lease out restaurant space and have the external vendor provide breakfast for Guests when needed rather than keep a sub standard kitchen. Front desk and security and porters were very friendly and tried their best to bed assistance
Beoordeeld 19 februari 2016

Konstantin van Bulgarije
Zakelijke reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
A very good hotel for business or leisure
spacey apartments, clean, smiley people around and a rooftop pool
Beoordeeld 18 februari 2016

HUSSAIN van Saoedi-Arabië
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Cheap staff and service
Price, location, free parking
This apartments hotel is neat and clean, but furniture and hotel staff are not acceptable. Check in time was more than 20 minutes, parking is free but very narrow, they have in room washer and dryer, but both are not functioning good, Windows were very dirty and hard to see through them, shower is leaking water to bathroom floor and exhaust fan dosen't work. Staff are taking forever to come to your room when requested a service, and some times they DO NOT COME.
Beoordeeld 18 februari 2016

hassan van Saoedi-Arabië
Zakelijke reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 7 nachten in januari 2016
nice hotel
nice hotel and welcomed
Beoordeeld 07 februari 2016

Saad van Saoedi-Arabië
Individuele reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Nice stay
Good location and near shopping markets and emirate mall
Beoordeeld 04 februari 2016

ALI van Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Overrated hotel
Loacation/Parking/Quitness
It was ok till smell cigarette smoke and during check out it took them over 15 minutes and they claimed of missing TV remote cover. Worst check out ever.
Beoordeeld 11 januari 2016

Philip van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers en Balkon
Ik verbleef 7 nachten in december 2015
Great location & pool but needs modernising a bit
Location, very spacious rooms and beautiful rooftop pool
All was fine and we were pleased with our choice. However the hotel (not refurbed since it was built in 2010) does need a little smartening up in places.
Beoordeeld 01 januari 2016

Zaki van Saoedi-Arabië
Individuele reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good value for
Location -Price-Staff
Very great
Beoordeeld 30 december 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: