Goed 7,1
op basis van 21 beoordelingen
Goed 7,3
op basis van 426 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 21 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 6,1
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Jonathon van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Business Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2014
brilliant
clean,friendly and outstanding value
Beoordeeld 29 januari 2014

Donghyun van Zuid-Korea
(Echt)paar
Good to stay, especially for...
Closed to train station. Clean, calm, comfortable. Service for airport shuttles is well organized.
Despite of 5 nights stay, only one drinking water is provided.
Beoordeeld 17 maart 2016

Jay van Verenigde Staten
Individuele reiziger
A good value for having...
internet was excellent. Bath tube was really big and I fit perfectly
Wait for the shuttle was a bit long
Beoordeeld 20 februari 2016

Debra van Australië
(Echt)paar
Business Kamer
Ik verbleef één nacht in juni 2013
Outstanding staff
Helpful staff with good English
very helpful and friendly staff. Allowed us to leave our bags after check out and return later in the evening for the airport shuttle. This was perfect for us with our itinerary.
Beoordeeld 15 juni 2013

Umpawan van Thailand
Zakelijke reiziger
Business Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2013
nice hotel
comfort
room are clean and good for stay for business and also for sightseeing
Beoordeeld 22 februari 2013

华雷 van China
(Echt)paar
Good
Airport shuttle transportation. Train stop!
No hot water kettle in room.
Beoordeeld 19 februari 2016

Mochtar van Indonesië
Groep
overall Ok, improve the meal...
Price is reasonable
Breakfast items quite simple
Beoordeeld 18 februari 2016

Tobias van Duitsland
Individuele reiziger
Business Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2012
OK business hotel
affordable, near Egelsbach airport
just booked the hotel because it´s near egelsbach airport. it´s a standard business hotel and have normal good service. rooms are ok, a bit noisy though. free parking at the hotel. it´s like 6 km from egelsbach airport (the small ga airport).
Beoordeeld 21 maart 2012

Mansour van Saoedi-Arabië
Zakelijke reiziger
Business Kamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2011
Good price, clean rooms, friendly people
It is in a quit place
I would stay in the same hotel if I go to frankfut. Free parking, also near to underground station, easy to go to Zeil street. Any way it good for business people. I had no time to stay in the hotel or explor it is facilities. Reception are friendly people and helpful.
Beoordeeld 27 oktober 2011

Pavol van Slowakije
Individuele reiziger
Very good
...confy and clean ...quiet ...free shuttle from/to airport
...impersonal staff - good service but no drive at all
Beoordeeld 01 februari 2016

Anonymous van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Pleasant
Great restaurant.
Dated, but comfortable; Very small shower.
Beoordeeld 18 januari 2016

Thomas van Duitsland
Zakelijke reiziger
Budget Eenpersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Gute Unterkunft
Mitarbeiter, Lage, Parkplatz
Gutes Hotel, einfache Zimmerausstattung
Beoordeeld 15 februari 2016

Ignacio van Colombia
Groep
Ik verbleef één nacht in juli 2009
Engañoso
Hotel silencioso y limpio
Sin WI-FI Costo del desayuno
El Hotel tiene un nombre y una publicidad engañosa. No está en Frankfurt, ni mucho menos cerca del aeropuerto. Se ubica en Langen y el taxi hasta allí me costó 50 euros. El hotel cobra 8 euros por tener derecho a usar el internet, en la habitación, en mi propio computador, durante una hora. Esto es excesivo. El desayuno cuesta 14 euros por persona. El hotel es, en suma, engañoso: ofrece precios cómodos por la habitación, pero una vez se reserva, debe duplicarse lo presupuestado.
Beoordeeld 11 juli 2009

Sido van Brazilië
Individuele reiziger
Good investment cost benefit.
It's very near to train station. Has a good restaurant attached to the hotel. The S3 and S4 trains go directly to the Messe don't need make change trains.
Nothing
Beoordeeld 18 januari 2016

Khrystyna van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Average stay
Slept like a baby, very quite area.
Wifi in the room did not work and when I told the receptionist she replied with "ok". The next morning I told the new receptionist the same story and his response was not any better. When I ...
Beoordeeld 07 januari 2016

Nils van Zweden
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in maart 2009
Fel markering på kartan
Rent
Placeringen av hotellet var fel placerat på kartan över Frankfurt. Det såg ut som att det låg centralt, fast det i själva verket låga nära flygplatsen.
Placeringen av hotellet var fel placerat på kartan över Frankfurt. Det såg ut som att det låg centralt, fast det i själva verket låga nära flygplatsen.Det är på gränsen till falsk marknadsföring. Men jag låter det vara att kräva pengar tillbaka, eftersom jag kanske borde insett att priset skulle varit dyrare om det verkligen skulle ha legat i centrala Frankfurt.
Beoordeeld 09 april 2009

DAFANG van China
Zakelijke reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
便宜
免费wifi
Beoordeeld 09 april 2014

Alon van Israël
Individuele reiziger
Not a very good experience
The location is fairly okay, due to the proximity to the Langen train station. The location is not very close to the airport, though. The breakfast buffet was very good.
I did not enjoy my stay, and moved to another hotel in the area after one night, mainly because the level of the hotel did not seem good enough for me, and because there was no wifi, and no one knew ...
Beoordeeld 29 december 2015

Bratych van Australië
(Echt)paar
Close tomairport
Closeness to airport
Nothing
Beoordeeld 22 oktober 2015

Takeo van Japan
Individuele reiziger
Business Kamer
Ik verbleef één nacht in februari 2012
何となく場末のホテル。
なし。
価格からみて全く無価値であり、お勧めできない。唯一の利点は、空港とホテル間に無料バスを走らせていることだが、これとて、空港からの遠距離を考えれば当然である。30分とのことだが、車で30分はかなりあると思っていい。ホテルの周囲にはは何もなく、宿泊して失敗であった。
Beoordeeld 13 februari 2012


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: