Geweldig 8,3
op basis van 250 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 250 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Nicolai van Noorwegen
Zakelijke reiziger
Studio Kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
My favourite hotel in Frankfurt!
Huge rooms, swimmingpool, washer/dryer in room. Good location.
Beoordeeld 09 april 2016

Cintia van Portugal
(Echt)paar
Studio Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Room wasn't been make up
I have planned to stay at this hotel for 2 nights; however, I have never been told that the room will not be make up for my stays. That's the only disappointment I have lately.
Beoordeeld 08 april 2016

ChiChi van Taiwan
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
excellent
very friendly and helpful staff
Beoordeeld 05 april 2016

ShiauShiuan van Taiwan
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Beautiful room with a small nice kitchen.
It's more like a department then a hotel room. Nice, clean, comfortable. The only issue we had was the wifi was only free for 30 minutes per stay, after that you will have to pay. But according to all German had only paid wifi you can use, this may seem reasonable ?
Beoordeeld 05 april 2016

ERNESTO van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
nice
good location
Beoordeeld 31 maart 2016

Ronnapop van Thailand
Zakelijke reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
An apartment with 5-star Hotel features and services
I was stay in 1-bedroom apartment. Very generous room size. Location is around 10-min walk from main train station. A bit difficult for traveler with heavy luggage due to uneven pathway. All other things were fine. Will definitely return.
Beoordeeld 27 maart 2016

Dinesh van India
Zakelijke reiziger
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Exorbitant Prices for Breakfast and Internet.
Size of the room, Washing Machine, Location.
One must consider Euro36 on the top of the hotel price, because this hotel charges exorbitant and unreasonable price for breakfast and internet, this adds up to your room price, many other hotels have wifi and breakfast included these days.
Beoordeeld 15 maart 2016

Guillaume van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Studio Kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
excellent
Very good in all point 1 things could be improved : sport channel on TV to be able to watch soccer/champions' league
Beoordeeld 10 maart 2016

CHIRATTIKAL van Thailand
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
staff should be more welcoming and helpful
quiet location, Cleanliness, Room comfort
Beoordeeld 22 februari 2016

Aidan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Fantastic
Location price comfort
Loved it
Beoordeeld 08 februari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: