Geweldig 8,3
op basis van 111 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 111 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,4
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Rachael van Australië
Gezin met jonge kinderen
uitzicht op oceaan
Ik verbleef één nacht in december 2015
Overrated old tired hotel
Location
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Beoordeeld 25 december 2015

Jessica van Australië
Gezin met jonge kinderen
Standaard Uitzicht op Strand
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Beoordeeld 27 november 2015

Weasl van Thailand
Individuele reiziger
Standaard Uitzicht op Strand
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Beoordeeld 19 oktober 2015

Nino van Australië
(Echt)paar
Village Tweepersoonskamer (2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Beoordeeld 07 september 2015

Monica van Australië
(Echt)paar
uitzicht op oceaan
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Beoordeeld 17 augustus 2015

Gail van Australië
(Echt)paar
uitzicht op oceaan
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Beoordeeld 03 juli 2015

vicki van Australië
(Echt)paar
Dorp kamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Beoordeeld 30 juni 2015

ji van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Standaard Uitzicht op Strand
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Great
Location service and view
JUNE
Beoordeeld 30 juni 2015

Matina van Australië
(Echt)paar
Standaard Uitzicht op Strand
Ik verbleef 5 nachten in juni 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Beoordeeld 14 juni 2015

Terapat van Thailand
(Echt)paar
Dorp kamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Beoordeeld 12 juni 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: