Zeer goed 7,9
op basis van 32 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 32 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Alexandra van Zwitserland
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2014
Very friendly and helpful staff - nice room
helpful staff, location, room size
Amazing place - it was a pleasure to stay here. Though not the newest furniture, the room was large and had everything a traveller needs. Even a nice balcony with view on the Sea. The beach and the shops are very close, no more than 5 minutes to Airlie Beach Lagoon. Please note: Food / Dining cannot be rated, as I have not eaten here.
Beoordeeld 05 november 2014

Jason van Australië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2013
conveniently located
reasoinable price , convenient location , kitchenette
Beoordeeld 15 december 2013

cherry van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Very Central, Comfortable and Welcoming
Location, Comfort, Friendly
Had a great stay in this Motor Lodge. Very comfortable with friendly and informative staff. Easy access to the central area of town. Close to shops, restaurants.
Beoordeeld 18 oktober 2013

Jason van Australië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
affordable and centrally located
central location, affordable price , kitchenette facilities
Beoordeeld 13 oktober 2013

Katherine van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2013
good for the whitsundays, clean room
location, location location!!!!
Really friendly staff, ideally located for sailing the Whitsunday Islands. Staff stored our luggage for 3 days for free for us which was good of them. And we got a free room upgrade. Located away from the busy night life too!!
Beoordeeld 03 oktober 2013

Jason van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Losstaande - Studio
Ik verbleef één nacht in september 2013
affordable overnight stay
convenient location, good size , clean
Beoordeeld 29 september 2013

Jason van Australië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2013
affordable overnight stay
central location, affordable , clean
Beoordeeld 08 september 2013

Emmaly van Australië
Groepen
Losstaande - Studio
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2013
excellent stay for boys trip
clean, friendly, central
Excellent place got a room upgrade to ocean view perfect stay for boys trip :)
Beoordeeld 29 augustus 2013

Hsiao van Taiwan
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Owner was very helpful but facility was old
Hospitable owner; good location; affodable rate
We booked a room with garden view; however, there was really no view. Our room was right by the entrance with just a sliding door but no window or balcony. The light on the hallway was left on at night and it really bothered me and my husband as the curtain for the sliding glass door was thin and could not block the light. The owner was very nice and help us get on a plane tour with another family that also stayed at their property.
Beoordeeld 19 augustus 2013

Mengyuan van China
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
good value for money
very friendly and helpful staff, good location and easy access to airport
Beoordeeld 17 augustus 2013


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: