Geweldig 8,8
op basis van 25 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 25 beoordelingen
  • Hygiëne 9,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 9,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Rosy van Australië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2011
greeat service great veiw
well equiped, classy and clean, swimming pool and bbq facilities
Staff were lovely, very helpful! Walking distance from main street and beach, a bit of a steep hill but a great walk or a cheap taxi ride. Rooms are clean, well equipped and well designed. Would definitely stay again!
Beoordeeld 09 november 2011

Valerio van Italië
(Echt)paren
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 5 nachten in januari 2011
Great room but in the wrong position
strenght: the view, the interior design
the apartment was really so far from every other point of interest,
Beoordeeld 27 januari 2011

Joao van Portugal
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in december 2010
Excelent apartment and service!
Cleanliness, apartment size, staff friendliness, apartment equipment
The apartment is on top of a hill and if you walk uphill is at least 15 minutes walking. No restaurant, although it is licensed to sell soem beverages and snacks at the reception.
The Airlie Summit Apartments were an excellent choice for the short stay in Airlie Beach. The staff is very friendly and efficient in helping you with travel reservations and general tips about Airlie Beach. The apartment is completely equipped with anything you need for a stay for any duration and can comfortably fit 2 couples. It is located 10 mins downhill from Airlie Beach downtown area (and 15+ minutes uphill). We were very impressed with the price/quality of the apartment!
Beoordeeld 20 december 2010

Peter van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in december 2010
Quality apartment with great location and views
Upgraded to spacious 2 bed which well appointed with good sea views .
Steep hill walk into town so car good option or taxi unless a keen walker.Pool space limited
Good welcome from managers Amie and Scott who very helpful. Would recommend to anyone. We were self catering so food/dining comments not relevant
Beoordeeld 08 december 2010

Carl van Duitsland
(Echt)paren
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in januari 2010
Great Stay
Super appartment, bestens augestattet, super Blick
nothing
Beoordeeld 05 januari 2010

Joerg van Duitsland
(Echt)paren
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 2 nachten in april 2012
Airlie Summit Apartments
Aussicht, Lage, Selbstversorger
gut ausgestattetes und ansprechendes Appartement, schöner Ausblick aus den oberen Etagen
Beoordeeld 17 mei 2012

Anna van Duitsland
Groepen
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 3 nachten in november 2011
Schönes Apartment aber weiter fussmarsch
Ausblick, Größe des apartments
Apartment war groß, jedoch unangenehme Gerüche im küchenbereich, Strandtücher waren nur gegen Gebühr zu erhalten, Sauberkeit war mittelmäßig, weibliches rezeptionspersonal war sehr hilfsbereit und freundlich, leider keine Möglichkeit frühstücken zu gehen im apartmentkomplex
Beoordeeld 17 november 2011

Thorsten van Duitsland
(Echt)paren
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2010
Sehr großes und sauberes Apartment
neu und ruhig
das apartment ist komplett eingerichtet mir kochzeile. sehr ruhig gelegen mit schönem blick. sehr sauber und groß mit moderner einrichtung. auto kann direkt am apartment geparkt werden.
Beoordeeld 15 februari 2011

Annika van Duitsland
Groepen
1 Slaapkamer Uitzicht op oceaan Appartement
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2010
Das Beste überhaupt!
Meerblick; Sauberkeit; Riesige topmoderne Zimmer; Sehr freundliche Mitarbeiter; privater Parkplatz
Rel. teuer aber es lohnt sich!
Während unseres 3 wöchigen Aufenthalts in Australien waren die Airlie Summit Apartments das absolute Highlight. Meerblick vom Balkon/Schlafzimmer & Bad. Waschmaschine, Trockner, Spülmaschine, Kühlschrank; Tiefkühlfach, Radio, Flatscreen TV ... waren vorhanden und auf dem neusten Stand. Die Zimmer sind hochmodern eingerichtet (in weiß, braun und hellblau gehalten). Wir hatten sogar einen begehbaren Kleiderschrank. Die Mitarbeiter sind sehr hilfbereit und freundlich. Der private Parkplatz liegt jeweils unter dem Gebäude und ist groß genug um ein Boot unterzubringen. Bis zum Strand muss man zwar ca. 15 bis 20 Minuten den Berg hinunter laufen. Aber es lohnt sich.
Beoordeeld 01 september 2010

Caroline van Zwitserland
(Echt)paren
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2012
Bel hotel-appartement
grand appartement tout confort
les appartements sont nickels, très bien entretenus avec une vue magnifique! a env 10-15 mn du centre a pied en descendant pour y aller.. par contre le retour est quand même plus dure ca monte sec! env 7 dollars pour qu un taxi vous emmenes jusqu en haut!
Beoordeeld 01 februari 2012


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: