Zeer goed 7,5
op basis van 15 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 15 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Samantha van Canada
Groep
Tweepersoons En Suite
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Mixed feelings
location and 30 mins free internet
i booked an ensuite double, but my booking got messed up so ended up with a 4 girl door room. it was fine because kelly at reception was so nice about the mix up. the bathroom was large and we received 30 mins free internet. only bad thing about the room was there was no windows for natural sunlight. in terms of customer service: i had a really hard time dealing with a lady who has obviously been there too long and doesn't know the meaning of customer service. she was not helpful and rude when i called multiple times to inquiry about the status of my booking. if kelly didn't save the experience upon check-in i would never go back here again.
Beoordeeld 11 augustus 2012

Dilek van Duitsland
Individuele reiziger
Vrouwen Slaapzaal
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2012
Schoenes Hostel
am Beach, Lagune
war 6 tage in arlie beach, nette leute, gutes hostel. werde sicherlich wieder dort mal buchen. kann das hostel weiterempfehlen...wichtig,man muss dollar deposito fuer besteck, toepfe etc zahlen.
Beoordeeld 28 oktober 2012

Mia van Zweden
Individuele reiziger
Slaapzaal
Ik verbleef 2 nachten in februari 2012
Helt ok backpackers
Nära till restauranger och lungt (färschare och man får sova jämföt me magnums el beaches)
Helt ok backpacker som ligger vid standen (inte långt från lagunen). Bodde i 4 bäddsrum. Perfekt att bo på så kan man gå och parta på magnums sen (för där vill man inte bo). Ingen som såg el klaga på att man tog upp eget på rummet. Fint me egen balkong och toa. Duschen värdelös dock men man blev väl kanske lite ren? Sängar hårda å fina som vanligt i bunkbeds men fräscht och rent. Det bästa bäckepert jag bott på i Airlie. Gratis wifi är ju alltid bra också!:)
Beoordeeld 16 februari 2012

SHIMPEI van Japan
Individuele reiziger
Gemengde slaapzaal
Ik verbleef één nacht in november 2013
WiFi砂漠
便利な立地
アーリービーチはこじんまりとしていますがきれいで、クラブやレストランが海沿いに並ぶ豪の典型的なビーチです。このホステルの立地はとてもよく、海沿いの賑やかな通りにあり、長距離バス停からも歩けます。ただアーリービーチは自分が行ったときはこのホステルのものも含め、まったくWiFiが使えず不便でした。WiFiがあるというレストランでも、他のバーやホテルと共用しているらしく、昼間は全然使えませんでした。早朝は普通に繋がりますが、あまりに不便ですぐ移動しました。
Beoordeeld 23 november 2013

CHIA van Taiwan
Individuele reiziger
Gemengde slaapzaal
Ik verbleef één nacht in juni 2013
陽光 沙灘 美景
位置在沙灘前方 附近很多吃的餐廳 方便
在這間backpacker,位置上相當的方便,出去是沙灘,附近還很多吃的餐廳, 從房間上即可將海灘美景納入眼底,但同時對行李眾多的旅客來說是件很累的事,沒電梯,只u lo梯 17人房沒想像中的擁擠,房間明亮舒適通風,lo下級是廚房,衛浴設備,相當方便
Beoordeeld 20 juni 2013


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: