Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 43 beoordelingen
  • Hygiëne 9,2
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 8,9
  • Personeel 9,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Denise van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Klassieke Studio
Ik verbleef één nacht in februari 2016
South Islanders
Excellent location with free pickup and delivery.Staff were really helpful but we had a few issues.Air conditioner didn't work and the room was really hot - they had to go out and buy a fan for the room.Broken towel rail in bathroom(they already knew about this) and bathroom door wouldn't lock -advised of both.Mini bar was minus a couple of items-advised them of this.
Beoordeeld 09 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adrian van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Premier Studio
Ik verbleef één nacht in december 2015
Very close to Wellington Airport
Location, room facilities, helpful staff
Our stay was very short arrived at 11:30pm and left at 4:30am. Only major issue was getting out as reception not manned at 4:30am and doors looked. Just by luck found night door when taxi arrived
Beoordeeld 18 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WEI van Singapore
(Echt)paren
Klassieke Studio
Ik verbleef één nacht in december 2015
V close proximity to airport
Excellent location, good fish n chips nearby, save on airport transfer
Beoordeeld 03 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philip van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Premier Studio
Ik verbleef één nacht in december 2015
Good before the flight
location, quietness, bed comfort
No frills, quiet room with comfy bed a few hundred meters from the terminal.
Beoordeeld 19 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arielle van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Klassieke Studio
Ik verbleef één nacht in november 2015
Surprising luxury for a "motel"
The cleanliness, the amenities/features of the room, the proximity to the airport
Stay was great. The staff was extremely kind and helpful. The place was surprisingly luxurious for a "motel," which was definitely unexpected from the name. The photos accurately depict the room I stayed in. I felt completely safe as well. Would definitely stay there again and would recommend it to others.
Beoordeeld 14 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Victor van Australië
Zakelijke reizigers
Grote Studio
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
very friendly and convenient airport motel
location to WLG airport and convenient transport to city
Beoordeeld 29 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dennis van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Premier Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
A very handy location
Shuttle service after midnight, proximity to our car rental, nice rooms
Very good. Plane noise not an issue. Staff very helpful.
Beoordeeld 26 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Klassieke Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Best hotel stay near Wellington airport
Pick up & drop off service from the hotel. Warmth of room. Friendliness of staff.
Great. No prblems
Beoordeeld 13 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

andrew van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Premier Studio
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Unremarkable
Close to airport
My introduction to this lodge was prefaced by the older lady on the desk telling me to either "get in or stay out" as I stood in the doorway. Fair enough - it was cold, but not a good warming first impression. The hotel is comfortable , albeit a little tardy round the edges but lacks the warmth and dedication to turn it into a genuine 4 star establishment.
Beoordeeld 10 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patsy van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Premier Studio
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Excellent ,shower not so Nite duty man 12th best
Nite duty gentleman 12th brilliant service.rm 811 sunny big room nice big bathr Privately owned by KIWI
Great will come back if we can have rm 811 and same helpful service Pleasant friendly and kiwi
Beoordeeld 14 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: