Zeer goed 7,7
op basis van 2468 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2468 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Kevin van Nederland
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in april 2012
Goed hotel, nette kamers
tuktuk service, nette kamers, goede prijs kwaliteit verhouding
Het hotel ligt net buiten het centrum, tuktuk service van het hotel naar centrum/strand. Nette kamers & een goede prijs kwaliteit verhouding.
Beoordeeld 27 april 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wilhelmus van België
(Echt)paren
Premier Kamer
Ik verbleef 6 nachten in november 2011
Heel mooi hotel met heel vriendelijk personeel
Hele mooie grote propere kamers
We zijn een week in dit hotel verbleven en het is een echte aanrader. De kamers zijn zeer mooi en proper,groot bed en propere badkamer. De airco werkt goed,mooie grote TV,extra zitbank. Het zwembad is niet echt groot maar mooi en proper,er waren een tiental ligstoelen en tijdens ons verblijf was dat voldoende. Het ontbijt is goed,niet echt uitgebreid maar telkens je binnenkwam werd je bestelling vers gemaakt dus geen koude gebakken eieren zoals op vele plaatsen. Ze hebben een eigen tuk tuk waar ze je gratis ergens mee naartoe brengen maar terugkeren moet je zelf doen,dat is een afspraak tussen hun en de andere tuk tuk's. Een heel mooi hotel! Zeker een aanrader.Het enige kleine minpuntje is dat je een paar honderd meter moet wandelen als je terug wil keren of je moet een dure tuk tuk nemen,deze starten aan Baht wat best veel is als je vergelijkt met Bangkok. Ik heb het dan ook vertikt om maar 1 keer te betalen voor deze onderling afgesproken prijzen.
Beoordeeld 05 januari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ZUMAIDAH van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Kamer - Speciale Aanbieding
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Best For Value
Nice and clean for room and toilet. Near to beach,Friendly staff
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Srihari van India
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Friendly staff
The staff made our stay comfortable by helping in many ways.
Beoordeeld 09 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Krishnan van Maleisië
Zakelijke reizigers
Grand Deluxe met bad
Ik verbleef één nacht in juni 2016
not really worth it
room had mould on sides of cupboards and lining on walls. airocn was noisy throughout the night. checked out after 1 night . much better places and cheaper options available.
Beoordeeld 28 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

muhd van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in mei 2016
Review
Overall it was still a good stay.
Beoordeeld 11 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Malaivee van Thailand
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Nice budget hotel with a swimming pool.
I was there with friends. The staffs are nice, the room is spacy and quite clean. There is also a swimming pool with a nice view.
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kim van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Not a bad place to Stay
The reception counter's staff was helpful and friendly, just hope the staff at the food section can be more friendly.
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Phatnapa van Thailand
Individuele reizigers
Premier Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice room and quite
Value money
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

alexander van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Grand Deluxe met bad
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
run down property .
i stayed in alfresco hotel phuket may 16th to may 19th . the hotel was selected for me by agoda in one of there deals . its marked as 3 star but it bares no resemblence to any 3 star hotel ive ever seen . the rooms were very basic , , the internet was poor , the local cable tv in the room was solely thai channels , the breakfast was just a joke . the location is nowhere near any nightlife , the beach or any attractions . our fridge didnt work in our room and we woke up each morning to a flooded floor from the air conditioner unit . the hotel looked like it operated with only 2 staff . the only saving grace was the female front desk girl who was quite helpful and who told us the hotel closes in july for a full refurbishment . badly needed . i thought it quite naughty of agoda to send anyone there .
Beoordeeld 21 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: