Zeer goed 7,7
op basis van 3646 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3646 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Ingrid van Nederland
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Fijn hotel op een mooie locatie
Ligging, faciliteiten en de kamer
Dit resort is ons erg goed bevallen. Het resort heeft een fantastische ligging aan het strand, dat lekker rustig is. De kamers zijn goed, ruim genoeg en schoon. Ook zijn de faciliteiten van het resort prima. Het resort is kleinschalig en spreekt ons daarom erg aan. De mensen waren erg gastvrij en probeerden optimale hulp te bieden. In de omgeving is het in de avond rustig. Voor leuke eettentjes zou ik meer naar de hoofdstraat gaan. Het ontbijtbuffet was prima en uitgebreid genoeg. Wel veelal Thais.
Beoordeeld 14 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jeremy van Australië
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Beoordeeld 12 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wayne van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lindy van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Australië
Groep
Standaardkamer
Ik verbleef 12 nachten in augustus 2016
service
poor service and room quality
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

eliran van Israël
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
broken hotel, bad smell, old
Old. overcharged, cockroaches. they dim the light that you will not see all the defects. the ceiling was broken in the hall (they send people to fix it the day after i complained, the glass of the door inside the room was broken. I upgraded the room after getting bed room. but it will be the last time there for sure.
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lemuel van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
It was good
English enhancement for staff
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sridhar van India
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice Stay
Reasonable prise and prime location
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohamed van Oman
Groep
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Very good
My best hotel in Phuket
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suresh van Singapore
(Echt)paar
Superior met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nil
Nil
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: