Geweldig 8,6
op basis van 289 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 289 beoordelingen
  • Hygiëne 8,8
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Deborah van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Aanbieding - Amora Affair - Deluxe Kamer met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Amora Affair Deal - Value for Money
Great central city location, lovely rooms and free Sunday parking opposite was a bonus. Debbie New Zealand Saturday March 27th
Beoordeeld 29 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

El-Shadan van Nieuw-Zeeland
Gezin met jonge kinderen
Club Suite
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great stay once again
Location, service, and staff
Excellent stay. Always stay here when InTown. Very good
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nicola van Nieuw-Zeeland
Groep
Club Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Generally very good
A few minor things would have improved things even more. The doors squeaked, and some of the furnishings were very worn. These are small details, but they do add to the overall experience.
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leon van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Club Kamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Absolutly Fabulous Wellington Hotel
The tea pot for breakfast in the morning, with the matching cup & saucer. The fact that we had our ouw lounge to chill out in, (level 9 ) The bath & shoer products were lovely to use
Very good. We went to Wellington for the Tattoo and so it was the perfect location. The staff were very solicitous. Only not so good thing was waiting 20 min for the bacon to arrive, middle service at breakfast. They must have know the hotel was fully booked but made no additional prevision for the number of guests on Level 9.
Beoordeeld 01 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Allen van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Deluxe Uitzicht op water
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Great
Great
Beoordeeld 27 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marilyn van Nieuw-Zeeland
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Thank you for the loverly stay
The beds were wonderfull, the shower was great also .I got home and found that i left my plug for my charger if you find it please post
Beoordeeld 26 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christine van Nieuw-Zeeland
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2016
.
Room great, staff great, location good
The stay was great, unfortunately because it was the weekend of the Edinburgh Tattoo the price was $419 for a twin room
Beoordeeld 26 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brylee van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Would not recommend
No tea bags, even after we asked they said they would be delivered to our room - never came. No parking. No assistance with bags despite having someone who was clearly unable to walk without aids.
Beoordeeld 24 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lindsay van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Ideal Location
Just a short stroll to all major attractions Wellington has to offer. Accommodation was at a premium this weekend, but in saying that the room was expensive at just under $500 per night.
Beoordeeld 22 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

john van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Deluxe King
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Fantastic
Wonderful location. Wonderful people. Would recomend. Can't wait to stay again
Beoordeeld 21 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: