Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 420 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 8,1
Sorteer op

Jacqueline van Singapore
Zakelijke reiziger
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Great boutique hotel with full facilities
Convenient location with lots of food options in the vicinity
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WITCHULADA van Thailand
Zakelijke reiziger
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Nice place to stay but bar close so early
Nice location and place to stay
Beoordeeld 27 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

damien van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Decevant
lack of initiative and flexibility towards their good customers. Menu degustation used to be a must but has lost completely its appeal. I will chose another hotel next time.
Beoordeeld 24 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yupin van Thailand
Zakelijke reiziger
Driepersoons Savy Kamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
👍🏻
Good
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

goh van Singapore
Zakelijke reiziger
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
good concept hotel
nice and quiet small size hotel in the heart of the busy street. everything look good the size of room and number of rooms and pools. The only things need to improve is the aircon is old and need replacement. will be better if a ceilig fan is install in the room
Beoordeeld 12 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alastair van Australië
Gezin met jonge kinderen
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Great location
A perfect spot to explore Vientiane. The pool was a welcome relief to the blazing heat.
Beoordeeld 09 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Don van Verenigde Staten
(Echt)paar
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
General comment
Cleaning staff talking loudly behind our room in early morning.was disturbing. Lots of mosquitos in the reception/lobby area
Beoordeeld 04 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

leilani van Thailand
Zakelijke reiziger
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Nice hotel
Clean good location great staff
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Justin van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Suite Mixay
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Ansara
The suite was a lovely spacious two bed apartment.
We were only there overnight, arriving late and leaving early, but it was a comfortable night before re-commencing our trip up-country.
Beoordeeld 15 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Caroline van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Savvy Tweepersoons
Ik verbleef één nacht in december 2015
Lovely oasis near Mekong
The location is right by the Night Market on banks of Mekong, the garden and pool are a tranquil haven, the staff were lovely
A well run, welcoming hotel with nice rooms, peaceful garden and very attractive pool. It's nicer than the external photos indicate. We would stay there again. We didn't try the french restaurant for dinner but the breakfast was very good. We organised a pick up from the hotel and all went very smoothly.
Beoordeeld 29 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: