Goed 7,5
op basis van 801 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 801 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 6,5
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Narongdej van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
private beach
great pool, with the beach friendly staff room too old
Beoordeeld 26 mei 2016

Susanne van Denemarken
Gezin met oudere kinderen
Standaard met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great
Comming back....
Beoordeeld 05 april 2016

Allan van Denemarken
Gezin met jonge kinderen
Villa met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Fam. Dahlin
Restaurant was good but very slow timewiese, making courses Massage to expensive... Location prepare to take Taxi to everything or use inhouse Shutle service which worked just fine for the daily offered location, Kata or beach.
Beoordeeld 03 april 2016

Valerie van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Villa met Uitzicht op Zee
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Lovely Place
The place, staff and food were perfect for us. No complaints whatsoever. The manager Steve was so, so helpful and friendly. It was my partners 50th birthday and he arranged a cake and candles to be delivered to our villa veranda and for the staff to sing 'happy birthday'. He was helpful, polite, informative and genuine. The villa was immaculately clean. And for us, the evening dinner and the breakfasts were superb.
Beoordeeld 08 februari 2016

nemah van Zweden
(Echt)paar
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in februari 2016
nice place
the gym is poor, poolarea great, restaurant great, wish cheese for breakfast
Beoordeeld 06 februari 2016

CHAWALIT van Thailand
(Echt)paar
Villa met Uitzicht op Zee
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good Clean Near the beach
Good Clean Near the beach
Good Clean Near the beach
Beoordeeld 24 oktober 2015

CHAWALIT van Thailand
(Echt)paar
Villa met Uitzicht op Zee
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good near the beach
Good near the beach
Good near the beach
Beoordeeld 24 oktober 2015

Andrew van Australië
(Echt)paar
Villa met Uitzicht op Zee
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
A Great Little Resort
Friendly staff, great location (near the Phuket Yacht Club) Nice scale - not too big or stuffy. Nice pool, great view out to Chalong bay.
A very pleasant stay, we will be back.
Beoordeeld 20 oktober 2015

Laddawan van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Very nice view
Pool
Good location
Beoordeeld 05 oktober 2015

quemerais van Frankrijk
Gezin met jonge kinderen
Standaard met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Okay but few major drawback
Rooms & staff
Okay ... but Location isn't so great if you don't have car or motorbike. Absolutly nothing without 15min walk Internet isn't good. Beer is extremly expensive (100 thb for a small beer - this is more than a beer in a bar in any euroeen capital ! crazy !). Don't expect to enjoy the sea there .
Beoordeeld 09 september 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: