Geweldig 8,4
op basis van 1047 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1047 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Rolando van Canada
Groep
Superior
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
One of the best ever!
Location, Service and Cleanliness
I cannot stress enough how wonderful the staff of this hotel were! The most hospitable I have stayed anywhere. I am beyond happy and pleased to stay at this hotel. I would highly recommend this to anyone wishing to stay in Hanoi. It's probably Hanoi's best kept secret!
Beoordeeld 28 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Panrawee van Thailand
Groep
Familie Suite 4 personen
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Panrawee
Best hotel in Hanoi
I stayed there for 3 night with my friends the hotel great location near of street food and shopping central you can wallk to the City view, Ho Hoan Kiem and St. Joseph just 5-10 minute
Beoordeeld 23 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LIU van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Great location great staff and great service
Stap
Beoordeeld 21 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

vichuda van Thailand
Groep
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Super friendly and helpful staff.
Good location , Super friendly staff
Perfect location . The service was really great , Super friendly staff and helpful. We booked the boat trip to Halong Bay on internet but the travel agency didn't come to pick us up , the staff were willing to help by booked us the new travel agency, arranged the taxi and solve all problems with smile :)Thank you for Aquarius Legend Hotel make our vacation happy.This staff goes above and beyond to make you feel at home. If you are looking for a great customer service experience in a hotel, I highly recommend a stay at this hotel if you travel to Hanoi
Beoordeeld 18 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Best Little Hotel in Hanoi
Service, Frienliness and rooms
This is a gem of a hotel with the nicest and most helpful staff ever.
Beoordeeld 16 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kok van Singapore
(Echt)paar
Familie Suite 4 personen
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Receptionist was very helpful and knowledgeable
The location, the receptionist and the service provided by the hotel
Good.
Beoordeeld 11 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ailene van Filipijnen
Groep
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
Great value for money.
Great location, spacious rooms, good breakfast.
You get more than what you pay for. Would definitely recommend this hotel.
Beoordeeld 08 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Familie Suite 4 personen
Ik verbleef 4 nachten in februari 2015
The best thing about this hotel is the staff
vị trí, nhân viên, và giá cả
Good location, very helpful staff. The room was not to my expectation, but you get what you pay for. If management pays more details to the little things, it will be good.
Beoordeeld 05 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hoai van Vietnam
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
The hotel is good
Good location, room is clean and comfortable, but the breakfast is quite simple.
Beoordeeld 02 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martine van Canada
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
Best price & service & room
Service / location / room
I Loved it. Location is near the Lake, the service is impeccable, the food is good and varied, the room is Absolutely clean, staff is also so nice. I highly recommended this hotel. The best price/value you can found. I would like to underline the kindness of Phong who always made sure that my stay was smooth and perfect. They also took good care of my luggage while I was on tour. Thank you Cam'on!
Beoordeeld 28 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: