Geweldig 8,4
op basis van 1048 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1048 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

J. van Nederland
Groep
Ik verbleef 7 nachten in februari 2010
Goed hotel in het centrum van Hanoi
Ruime kamer, prima schoonmaak, eindelijk weer uitgebreidt douchen
Uitzicht aan de achterkant op de service koker. Hetzelfde als geen raam. Ontbijt wat eenzijdig.
Prima hotel om alles van Hanoi te ontdekken, kan ook wel eens koud zijn maar deze airco heeft een warmtestand die uitstekend werkt. Was geen overbodige luxe bij 6gr overdag. Op 600mtr van Hoan Kiem meer, daaromheen speelt alles zich af in het centrum. Bedden zijn hard maar goed. Letten goed op welke gasten er nog niet zijn, anders dan bij andere hotels waar je voor een écht gesloten deur komt te staan. Je moet wel de nachtwaker wakker kloppen maar werkt altijd!
Beoordeeld 22 februari 2010

Dharmendra van India
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice and good Hotel . Worth for money .
Staffs are friendly and location as well good . Will visit again soon .
Beoordeeld 14 september 2016

Viness van Verenigde Staten
Groep
Familiesuite
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great hotel. Staff is very welcoming and nice. Just near the famous lake and near restaurants and coffee shops. Highly recommended.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Janus van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Worth my money
Just a short one night stay, not much to comment about as everything was up to my expectations. The only thing that I could comment on would probably be the old doors and that they joined 2 twin beds instead of providing a queen bed as requested but that's just nitpicking.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Michelle van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Value for money, clean, great location
Accommodating staff, room has a lot of amenities for price, they clean the room on a daily basis, really comfy bed. Airport transfers convenient. Walking distance to lake and rest of old quarter. Thanks Aquarius Legend for an awesome stay! Will stay there again.
Beoordeeld 21 augustus 2016

Ray van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Friendly
Nice clean rooms located in a good area close to attractions. The staff are exceptional helping with further travels and booking airline tickets etc I would recommend this hotel
Beoordeeld 21 augustus 2016

Lay van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Familie Suite 4 personen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great location
Great location with friendly staffs!
Beoordeeld 08 augustus 2016

Lay van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Familie Suite 4 personen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Aquarius Legend Review
We stayed here one night. The staff are friendly and kind. The breakfast is good. But the dinning room is small. One issue we had was the bathroom shower tub leaks water to the bathroom floor. The bed sheets have stains and more likely not replaced after a guest leave. One of the bed sheet has a dried booger (found this out in the morning). We booked 2 rooms. One room has a window view to the street, but the 2nd room has no windows to the outside. The price was ok, but if we knew all the shortcomings, would would pay a bit more and get a better place.
Beoordeeld 08 augustus 2016

Keith van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2015
Great place
I am about a year late writing this review, but better late than never I suppose. Just wanted to drop a short note that Brian was awesome in showing us around and pointing us in the right direction for scenic places, restaurants and generally helping out two foreign travelers. Thanks again Brian, from Keith and Richelle (Aug 2015).
Beoordeeld 07 augustus 2016

Helena van Vietnam
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
What a beautiful place
Breakfast was great. Staffs are fabulous!!!
Beoordeeld 29 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: