Zeer goed 7,8
op basis van 335 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 335 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Service 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Jolande van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Prima hotel voor een prima prijs
Ligging nabij het strand e in gezellige omgeving met leuke en goede restaurants
Wij hadden voor 1 nacht geboekt ivm onze terugreis naar Nederland. Redelijk dichtbij het vliegveld gelegen. Alles wat je nodig hebt was aanwezig, behalve dat Wifi in de standaardkamers ontbreekt. Het bed was van mindere kwaliteit met boven je aan de muur de airco die steeds de koude lucht over je heen blaast.
Beoordeeld 16 oktober 2013

Harry van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2013
prima hotel voor een nachtje verblijven
betaalbaar en netjes
we hadden voor een nacht een plekje nodig, qua prijs prestatie en ligging TOP
Beoordeeld 01 augustus 2013

Roelof van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2013
Een knus,comfortabel en schoon hotel
Schoon , goede ligging , goede prijs/kwaliteit
Een prima verblijf , hotel mooier dan je verwacht .
Beoordeeld 26 juli 2013

ronald van Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2013
simpel maar redelijk hotel
nabij strand, 2 zwembaden, internet
Via agoda een "twin room" gerserveerd. Bij aankomst niet beschikbaar. Matrasje op de grond. Volgende dag twinroom. Bedden doorgelegen. Het grote zwembad is erg prettig omdat er in het kleine zwembad veel kinderen zijn. Er zijn erg veel nederlanders. 15 minuten lopen naar het strand en een half uur naar Hardy's warenhuis. Voor 1 maal wel te doen.
Beoordeeld 24 juli 2013

Ellynora van Verenigd Koninkrijk
Groep
Standaard
Ik verbleef 7 nachten in september 2016
Lovely hotel, good food, great cocktails
The hotel is at the lower end of the main road that goes through Sanur. It is the quieter end but still has ATMs, scooter hire, shops, cafes and restaurants. The hotel was clean and staff very welcoming. At check-in we were asked whether we wanted twin or double bed room. We choose twin and got one on the first floor. It looks like most double bedrooms are on the ground floor with a porch and chairs to sit outside. We stayed in room 216 which had ensuite bathroom (bathtub), TV, aircon, fridge, phone and chairs. The balcony had 2 rattan chairs, a table and a rack to hang your clothes to dry. The breakfast buffet was not huge but still provided plenty of options eg platter of 3 different fresh fruits, pastries, cereals, hot and cold drinks, 3 cooked dishes, pancakes and fried bananas. You can order freshly cooked eggs and toast. We had a couple of massage treatments which were truly bliss. We also tried the food in the restaurant. The portions were huge especially the soups (which we shared, thank goodness) and they do great cocktails too. All in all, I would definitely come back to stay. The hotel seems to have regulars who stay there for 3months or longer at a time.
Beoordeeld 27 september 2016

Michelle van Australië
Groep
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Nice quiet hotel within an easy walk to the beach
While the staff were really friendly and helpful I did not think that the hotel was value for money. Would I stay here again? It would depend on where I needed to be.
Beoordeeld 20 september 2016

Estela van Spanje
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Great Breakfast. No flexible
We brooked one day extra for mistake and they didnt change the booking. No flexible
Beoordeeld 14 september 2016

Silas van Duitsland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice hotel
Stayed there only one night. The restaurant is good.
Beoordeeld 04 augustus 2016

irenie van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 18 nachten in juli 2016
Relaxing
Loved my time there
Beoordeeld 20 juli 2016

Anja van Denemarken
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Nice hotel
We would stay gerne agian. Liked it very much.
Beoordeeld 12 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: