Zeer goed 7,8
op basis van 334 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 334 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Jolande van Nederland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Prima hotel voor een prima prijs
Ligging nabij het strand e in gezellige omgeving met leuke en goede restaurants
Wij hadden voor 1 nacht geboekt ivm onze terugreis naar Nederland. Redelijk dichtbij het vliegveld gelegen. Alles wat je nodig hebt was aanwezig, behalve dat Wifi in de standaardkamers ontbreekt. Het bed was van mindere kwaliteit met boven je aan de muur de airco die steeds de koude lucht over je heen blaast.
Beoordeeld 16 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Harry van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2013
prima hotel voor een nachtje verblijven
betaalbaar en netjes
we hadden voor een nacht een plekje nodig, qua prijs prestatie en ligging TOP
Beoordeeld 01 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roelof van Nederland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2013
Een knus,comfortabel en schoon hotel
Schoon , goede ligging , goede prijs/kwaliteit
Een prima verblijf , hotel mooier dan je verwacht .
Beoordeeld 26 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ronald van Nederland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2013
simpel maar redelijk hotel
nabij strand, 2 zwembaden, internet
Via agoda een "twin room" gerserveerd. Bij aankomst niet beschikbaar. Matrasje op de grond. Volgende dag twinroom. Bedden doorgelegen. Het grote zwembad is erg prettig omdat er in het kleine zwembad veel kinderen zijn. Er zijn erg veel nederlanders. 15 minuten lopen naar het strand en een half uur naar Hardy's warenhuis. Voor 1 maal wel te doen.
Beoordeeld 24 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Australië
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Nice quiet hotel within an easy walk to the beach
While the staff were really friendly and helpful I did not think that the hotel was value for money. Would I stay here again? It would depend on where I needed to be.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Estela van Spanje
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Great Breakfast. No flexible
We brooked one day extra for mistake and they didnt change the booking. No flexible
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Silas van Duitsland
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice hotel
Stayed there only one night. The restaurant is good.
Beoordeeld 04 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

irenie van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 18 nachten in juli 2016
Relaxing
Loved my time there
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anja van Denemarken
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Nice hotel
We would stay gerne agian. Liked it very much.
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ronald van Australië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 10 nachten in juni 2016
Good value hotel near the beach in quieter part of Sanur.
Ari Putri is situated at the south end of Sanur, which is much quieter with less traffic noise but still plenty of shops and restaurants. The beach is about 10 minutes walk, either through one of the larger hotel's gardens or down a small public road. The hotel itself and the main restaurant face Jl Cemara. The older, standard rooms are in a "j"shape behind the main reception building. The best rooms are on the leg of the "j" facing the garden/pool (rooms 101 to 106 at ground level and 201 to 206 on first floor. Entry to ground floor rooms is directly from the garden/pool area. Entry to upstairs rooms is via a corridor at the rear of the building with balcony overlooking garden/pool. The ground floor rooms have been slightly modernised (flat screen tv's and new outdoor seating), not sure if anything else has been done inside. There are three superior rooms at the rear of the hotel facing away from the garden/pool. They are slightly larger, but ,personally I didn't like them. The deluxe rooms are in a new wing built on to the rear of the old building and have the same layout as the old building. There is a brand new second swimming pool at the front of the new wing. Breakfast is served in the original restaurant, located on the upper floor above reception. Breakfast is buffet style with eggs made to order. Not a big choice of meals but varied from day to day. Quality of food was good. The main restaurant is at the front of the building and is busy most nights, probably due to a combination of good food at reasonable prices, good service and a nice atmosphere. There is also an indoor/outdoor cafe/bar between the reception area and the swimming pool. We spent 10 nights here and our only negatives would be the older tv in our upstairs standard room and the shower head (shower above bath) could have been better (poor water flow). Overall, we enjoyed our stay at Ari Putri and would definitely stay there again.
Beoordeeld 12 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: