Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 937 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Akihiko van Japan
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Value for money
Clean and quiet room. Though bed mat was a bit hard and exhausted, it was acceptable given the price I paid.
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NAN van China
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in september 2016
Quite old a hotel located in the city center
Old room old facilities and old everything. Like a hotel in 1990s. The hotel ignored my remarks on the booking page about a free airport pickup so I had to take a taxi there which cost 7USD.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sirithep van Thailand
Groepen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Very good hotel
Good location and good service mind staffs. Quiet place for vacation and free service to pick you up&send you at the airport.
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jihae van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good
Kind staff, delicious breakfast, clean room But a little bit far from downtown
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Standard Room on ground floor
Hotel quite hard to find, hidden down a side road. A little out the way but mid way between river front and visa building. All standard rooms are on ground floor, with windows looking to public corridor, so poor privacy and dining / reception area noise. Room was OK, nice comfy bed, hot water from shower, but shower very low pressure and not suitable for taller people. No hairdryer. Very small soaps provided, but free toothbrush. Black out blinds in curtains. Ceiling fan and AC good. No safe! Multiple WiFi networks with standard login, but fairly slow speeds. Free breakfast just about OK - "American breakfast" not American and barely breakfast but comedy value is high. Most annoying for me was that we were informed our room was not cleaned as we didn't leave room key at reception when we went out.
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dorian van Frankrijk
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good
The room was clean, quiet place away from the street and not so far from the center. The breakfast could be better but it's not bad. The staff is very friendly and effective.
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ahcene van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Terrible experience
Please be aware that the taxi shuttle from airport stops before 5 PM which made me wait for a long time at the airport and made me walk to the hotel. Terrible.
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thavone van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good place to stay for good price
Hotel is closer to many attractions & restaurants for less $$ per night.
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julie van Verenigde Staten
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good place to stay
We always stayed at this place when we visited back in Laos . Services are excellent with cleaning room, pleasant feeling when we are here, pls keep up with a good work Jacky .,We will see you again soon.
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

derek van Singapore
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2016
fair value for money
I booked cheapest room online. room was not great as ground floor facing breakfast area, and no view from window. asked to be moved and agreed 2nd night on 2nd floor. much better experience and good value for money.
Beoordeeld 03 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: