Aangenaam 6,5
op basis van 1214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1214 beoordelingen
  • Hygiëne 6,3
  • Faciliteiten 5,1
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,7
  • Service 6,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Rohaida van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2015
best view but not the hotel conditions
view..beach..mountain
During my arrival i was planning to extend 1 more night stay there because the view is great..but i wait until we enter the room and Use the bathroom..and finally we decided not to extend :) its not too bad but i think the price is overrated compared to the hotel conditions
Beoordeeld 12 mei 2015

AII van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
The room is spacious with nice beach view.
nice view & conform
Relax & Good.
Beoordeeld 11 mei 2015

thien van Maleisië
Groep
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2015
holiday trip
Good security, customer service and environments was clean.
Overall I am satisfy. The swimming pool got a bit dirty..
Beoordeeld 08 mei 2015

LAI van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Pleasant stay
The pool and the beach
It's all day fun for the children.
Beoordeeld 07 mei 2015

LAI van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Nice family getaway
The pool is great for children
Pleasant, but crowded due to weekend holiday.
Beoordeeld 07 mei 2015

Lai van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Water no filter very dirty. Bathroom fooding .
No maintenance . Telephone line not good condition . Water every dirty. Bathroom fooding after shower. Must be upgrate the hotel room. Hopefully look forward my suggestion.
Beoordeeld 07 mei 2015

Merziela van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe uitzicht op zee
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Short trip to Damai Puri
Beach, scenery & kid's pool
Quiet unhappy.Very unfortunate to found out the water pipe was very dirty(yellowish colour).So frustrating coz I hv small kids and its below my expectations.The hospitality also quiet lame.No body answer my phone call at all although I've called so many times.Sadly for 4 star rated hotel need LOTS AND LOTS of improvement!Pls do something bout it..
Beoordeeld 05 mei 2015

Jenny van Maleisië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in december 2014
Adorable but needs to improve on cleanliness
swimming pool. Tight security. Friendly staff
room was a little too small and filthy. Bathroom is not properly cleaned. But swimming pool is nice and clean.
Beoordeeld 05 mei 2015

chin van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in mei 2015
smelly n dirty.
Damai Puri Resort & Spa
smelly n dirty room. water tap at toilet is spoil. tv cant received the channel clearly. the management just didnt mange the hotel nicely. water from water tap at toilet is yellownish.
Beoordeeld 04 mei 2015

Mariana van Indonesië
Groep
Deluxe Rainforest (regenwoud)
Ik verbleef één nacht in december 2014
great get away resort
good view of sea, staff friendly, facility are good.
Overall it is a great stay, location is also good. for relaxation resort is not bad. value for money.
Beoordeeld 30 april 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: